Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

O σύζυγός της κανόνισε ένα ταξίδι – έκπληξη για να σώσει τον γάμο τους, αλλά εκείνη έγινε έξαλλη – «Έχασα την ψυχραιμία μου»

 


Σε μπελάδες βρίσκεται ένας άνδρας μετά την απόφασή του να κανονίσει ένα ταξίδι μαζί με τη γυναίκα του σε μία προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους . Η πρωτοβουλία του γύρισε μπούμπερανγκ, καθώς μάλλον έκανε ένα μεγάλο λάθος και η γυναίκα του είναι έξαλλη

Η 28χρονη γυναίκα, έξαλλη, εξήγησε ότι ο γάμος της με τον 27χρονο σύντροφό της περνά  μια περίοδο στασιμότητας τον τελευταίο μήνα και η ιδέα του ταξιδιού ήρθε ως μία προσπάθεια εξομάλυνσης. Η ευγενική κίνηση όμως, κατέρρευσε από τον κακό χειρισμό εκ μέρους του άνδρα.

Σε ανάρτησή της στο Reddit, η γυναίκα αναφέρει: «Πρόσφατα, με ρώτησε αν μου αρέσουν τα marshmallows. Του απάντησα ότι δεν τρελαίνομαι και ότι σπάνια τα ζητάω. Μετά, με ρώτησε αν μου αρέσουν τα τροχόσπιτα και το camping. Του απάντησα πάλι ότι δεν τρελαίνομαι με την ιδέα και για να πάω για camping θα πρέπει να είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Έγνεψε καταφατικά και απάντησε ‘θα το θυμάμαι’».

Μου είπε “ετοιμάσου να βγούμε”

Η γυναίκα συνέχισε λέγοντας ότι ο άνδρας της, μία μέρα, της ζήτησε να ετοιμαστεί για ένα ραντεβού – έκπληξη. Ήταν 4 το απόγευμα. Η σύζυγος φόρεσε φούστα και τακούνια, υποθέτοντας ότι θα πήγαιναν σε κάποιο χλιδάτο εστιατόριο. «Είδε πως είχα ντυθεί και δεν είπε τίποτε. Το μόνο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έφερε το σακίδιο πλάτης μαζί του. Τον ρώτησα τι το θέλει και μου είπε ότι έβαλε μέσα το φούτερ του, μην τυχόν και κρυώσει αργότερα».

«Μετά από 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, τον ρώτησα που είναι αυτό το εστιατόριο. Μου χαμογέλασε και απάντησε ότι θέλουμε περίπου μία ώρα για να φτάσουμε. Εν τω μεταξύ, για να περάσει η ώρα, απαντούσα σε κάποια μηνύματα από τη δουλειά. Όταν μου είπε ότι έχουμε φτάσει και είδα τον προορισμό μας, έχασα την ψυχραιμία μου».

“Βρεθήκαμε στην μέση του πουθενά”

Το ζευγάρι είχε φτάσει σε ένα βαν, στην μέση του πουθενά σε ένα δάσος στη Δυτική Βιρτζίνια, όπου δεν υπήρχε τίποτα παρά μόνο ένα τραπεζάκι του πικ νικ. Ακόμη χειρότερα, η γυναίκα-θεωρώντας ότι θα γύριζαν στο σπίτι τους το βράδυ, δεν είχε φέρει μαζί της ούτε μία αλλαξιά ρούχα, ούτε πιτζάμες ή οδοντόβουρτσα, και ο άνδρας δεν σκέφτηκε καν να φέρει ο ίδιος μία τσάντα με τα πράγματά της – αν και φρόντισε να φέρει τα δικά του.

Η γυναίκα είπε ότι έχει κλειστοφοβία και ότι το καταφύγιό τους ήταν πολύ κλειστοφοβικό. «Μού είπε ‘έκπληξη! Θα περάσουμε εδώ το βράδυ! Σου αρέσει;», πληροφορεί.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι η ιδέα του συζύγου ήταν υπερβολική, ότι θα έπρεπε να έχει προειδοποιήσει τη γυναίκα του. Συγκεκριμένα, ένας από τους αναγνώστες σημείωσε: «Έχω μπερδευτεί. Από την μία σχεδιάζει μία βραδιά camping από την άλλη δεν σου λέει κάτι για να υποψιαστείς και να ντυθείς κατάλληλα, ούτε φροντίζει να κουβαλήσει μαζί του τα απαραίτητα είδη περιποίησης ή επιπλέον ρούχα».

Ένας άλλος αναγνώστης σχολίασε: «Ειλικρινά, ακούγεται σαν να ήξερε ότι θα το μισούσες και το σκηνοθέτησε έτσι ώστε να φαινόσουν εσύ η κακιά που νευρίασες με την αναποφασιστικότητά του. Θέλει πραγματικά να είναι σε αυτή τη σχέση ή προσπαθεί σκόπιμα να τη λήξει χωρίς να φανεί ο κακός στους άλλους;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις