Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

«Πασχαλινή» εντολή Πούτιν για τα πυρηνικά όπλα της Pωσίας! - Πότε θα χρησιμοποιηθούν ενάντια στην διεθνιστική Tάξη πραγμάτων


 Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στο Γενικό Επιτελείο να προετοιμαστεί για ασκήσεις σχετικά με την χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων, τα οποία πυρηνικά όπλα που χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένα τακτικά κέρδη στο πεδίο της μάχης!

Η Ρωσία έχει στο οπλοστάσιό της 1.000 έως 2.000 κεφαλές – 10 φορές περισσότερες από την Ουάσιγκτον – για μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα, εκτιμά έκθεση που συνέταξε η Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου (CRS)! Οι Ρώσοι φυσικά δεν αποκαλύπτουν τον ακριβή αριθμό!

«Προκειμένου να αυξηθεί η ετοιμότητα των μη στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων να εκτελούν μάχιμες αποστολές, το Γενικό Επιτελείο έχει ξεκινήσει προετοιμασίες για τη διεξαγωγή ασκήσεων <…> με πυραυλικούς σχηματισμούς της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας», αναφέρει το δελτίο τύπου του ρωσικού ΥΠΕΘΑ!

Οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον και θα συμμετάσχουν επίσης η αεροπορία και το ναυτικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σκοπός της άσκησης είναι η διατήρηση της ετοιμότητας του προσωπικού και του εξοπλισμού των μονάδων για την μαχητική χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων για να ανταποκριθεί και να διασφαλιστεί η εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία του κράτους, λένε οι Ρώσοι!

Σημειώνεται ότι πρόκειται και για απάντηση σε «προκλητικές δηλώσεις και απειλές μεμονωμένων δυτικών αξιωματούχων» κατά της Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος είναι ο απόλυτος φορέας λήψης αποφάσεων όταν πρόκειται για την χρήση πυρηνικών όπλων, τόσο στρατηγικών όσο και μη, σύμφωνα με το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας.

Οι Ρώσοι αν δουν πως θα απειληθεί η υπόστασή τους ή αν η Δύση προσπαθεί να επιβάλλει με την βία εντός Ρωσίας την διεθνιστική πολιτική (αποσυμφόρηση πληθυσμού, πράσινη από-ανάπτυξη κτλ), τότε θα χρησιμοποιήσει τα βαριά χαρτιά της!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις