Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Speed Of Light First [& Last, Ever] Experiment. Παρουσίαση Βιβλίου Παναγιώτης Γέριμος


 Speed Of Light First [& Last, Ever] Experiment. Παρουσίαση Βιβλίου Παναγιώτης Γέριμος

Οι συχνοί αναγνώστες μου γνωρίζουν ότι προανακοίνωσα ένα Βιβλίο για τη Ταχύτητα Φωτός.

Συγκεκριμένα Ένα Πείραμα Που Αποδεικνύει Εάν Στην Επιτάχυνση 299.792.458 m/s ή 3·108m/s Ένα Αντικείμενο ή Διαστημόπλοιο Μετατρέπεται Σε Φως Ή Όχι.

Βεβαίως όσοι αναγνώστες με γνωρίζουν, ξέρουν ότι για να κάνω τέτοια δήλωση, Εξυπακούεται Ότι Έχω Την Απάντηση, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, στα «κουφά» που έλεγα, έφερνα ή ερχόταν η Απάντηση.

Κάποιοι μπορεί να θυμούνται το άρθρο που μέσω Αριθμολογίας [όπως πρωτοποριακά τη παρουσιάζω με συνοπτικές διαδικασίες] προέκυψε από ένα αρχαίο μυστικιστικό βιβλίο ότι η ταχύτητα φωτός ανέρχεται στα 302.000.000 m/s, αλλά αυτό είναι θέμα άλλης διατριβής.

Λοιπόν, λέω την αλήθεια, έχω κάνει το Πείραμα, είναι κατανοητό σε όλους, με αφηγηματική γλώσσα που μπορεί να κατανοήσει και ο πιο «αμόρφωτος», οποιασδήποτε ιδεολογίας, επαγγέλματος, θρησκείας, προκατάληψης, προοδευτικότητας. Και το σημαντικότερο, μπορεί να το επαναλάβει ο καθένας! Δεν είναι ένα πείραμα κεκλεισμένων των θυρών σε εργαστήριο που σου λέγει κάποιος ότι το έκανε αλλά δεν σου εξηγεί πώς, ούτε είναι απ’ εκείνα που χρειάζεσαι ένα κάρο χρήματα, εξοπλισμούς και ειδικούς για να γίνει.

Είναι ένα δώρο στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Αναμένω να με στηρίξετε, όχι διότι αυτό θα με καταστήσει «πλούσιο» αλλά για Εμάς, η ισχύς εν τη ενώσει. Είναι θέμα πανεθνικής και πανανθρώπινης πνευματικής αξιοπρέπειας, καθότι το Πείραμα απελευθερώνει από εκατοντάδες προκαταλήψεις, κρυμμένες υπό τον μανδύα της εξέλιξης. Πρόκειται για ένα Βιβλίο που αληθινά ανάγει και εκτοξεύει την συνειδητότητα και την ευφυΐα με πράξεις και όχι με ευχολόγια «θετικής» «φλυαρίας».

Όσοι θα το διαβάσετε θα το ξανά διαβάσετε με βεβαιότητα και βεβαίως θα το διαβάσετε από το τέλος προς την αρχή παρατηρώντας ότι συνάδει με όποια ενότητα αρχίσετε πρώτη και με όποια σειρά. Όσον περνάει ο καιρός άμα τη αναγνώσει του, θα «συγκλονίζεστε» πώς και βλέπατε προηγουμένως τα πράγματα διαφορετικά μέσα από ένα μαζικό δίκτυ μυστικής πλεκτάνης και προσκομματικής χειραγωγημένης καθ’ οδήγησης της πάσας σπιθαμής βήματος της συνολικής αντίληψης στον νου, τη καρδία, στο πνεύμα, στο συναίσθημα, στον φόβο για την αμφισβήτηση στα «καθιερωμένα» «τέρατα». Βεβαίως αυτό ισχύει σ’ άλλους λιγότερο και σε άλλους περισσότερο.

Υπό κανονικές συνθήκες όταν κάποιος λέγει ότι ένα αντικείμενο σε ταχύτητα φωτός μετατρέπεται το ίδιον σε φως, δεν δύναται να το αποδείξει, διότι εάν μετατρέψει ένα αντικείμενο σε ταχύτητα φωτός, τότε δεν προλαβαίνει να το παρατηρήσει ένεκα της «απίστευτης» ταχύτητας που αναπτύσσει ώστε να εξαφανίζεται από τα μάτια του και τα οποιαδήποτε όργανα μέτρησης και παρατήρησης.

Σας έθεσα αυτή τη σκέψη για να καταλάβετε ότι οι ευφυέστεροι των αστροφυσικών γνωρίζουν ότι ο πρώτος λόγος που το πείραμα αυτό είναι ανέφικτο είναι η ταχύτητα 299.792.458  m/s.

Εντούτοις!

Για να επιχειρηματολογώ έναντι της αδύνατης πιθανότητας επιτεύξεως ενός τέτοιου πειράματος και ταυτόχρονα να έχω γράψει Βιβλίο για τέτοιο Πείραμα σημαίνει ότι Το Έχω Καταφέρει!

Συγκεκριμένα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει το Πείραμα από αυτόν που έκανα. Εκτός εάν την ίδια στιγμή που επιχειρείται το Πείραμα ο πειραματιστής [καταφέρει να] τρέχει ακέραιος πλάι πλάι με το αντικείμενο που αναπτύσσει ταχύτητα φωτός.

Το Πείραμα αυτό σκοτώνει αυτόματα πολλές αυθαιρεσίες, μέσες αλήθειες, αστροφυσικές λογοτεχνίες και ανοίγει ορίζοντες για άλλες πιο απτές. Συνάμα σκοτώνει πολλές ψευδαισθήσεις όχι μόνον στην Αστροφυσική αλλά στο σύνολον των πεποιθήσεων.

Δεν θα σας χρειαστούν παρά κλάσματα δευτερολέπτων έως δευτερόλεπτα για να κατανοήσετε το Πείραμα, παρότι, επειδή είναι το Σημαντικότερο Πείραμα όλων των εποχών για τη κατανόηση και αναβίβαση στο Πρώτο Σκαλοπάτι Του Υπαρξιακού Νοήματος Της Ζωής Θα Σας Αιφνιδιάσει.

Δεν Μπορείτε Να Το Απορρίψετε, εκτός και εάν απορρίψετε όλη τη θεωρία της Αστροφυσικής, αλλά και πάλιν Ίσταται Από Μόνον Του!

Η εξίσωση e=mc2 δεν ειπώθηκε πρώτη φορά από τον Αϊνστάιν αλλά από έναν ανταγωνιστή της εποχής του τον Αυστριακό Φυσικό Friedrich Hasenöhrl ο οποίος έκρυψε μία λεπτομέρεια που «προδίδει» ότι την είπε πρώτος [όπως ισχυρίζονται οι φίλοι του με στοιχεία] και συνάμα αυτός με λεπτομέρειες στην εξίσωση του κατανόησε καλύτερα και συγκεκριμένα πρώτος και αυτό δεν έχει συνειδητοποιηθεί από τη παγκόσμια κοινότητα, επειδή επικράτησε η «εξίσωση» πλέον πιο λιτή και γενική. Η λεπτομέρεια στην εξίσωση του Friedrich Hasenöhrl προς έκπληξη και επαλήθευση Συνάδει Με Τα Αποτελέσματα Του Πειράματος μου. Πρώτος όμως που την ανάφερε με μαθηματική γλώσσα είναι ένας παλαιότερος Άγγλος, στην σύγχρονη εποχή. Και κατ’ ακρίβειαν η μετατροπή της μάζας σε ενέργεια προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά αυτά είναι θέμα συγκεκριμένου αποκαλυπτικού βιβλίου για το μέλλον Θεού θέλοντος.

Συγκεκριμένα η εξίσωση e=mc2 καταρρίπτεται όχι επειδή είναι ενσφαλμένη αλλά διότι είναι ένα κέρμα, ένα σπάραγμα, μία λεπτομέρεια σε ένα ευρύτερο νόημα. Απλοποιώντας, αποτελεί ένα άτομο μέσα σε ένα κύτταρο που έχει παγιωθεί ότι είναι ολόκληρο το κύτταρο, ενώ στην κυριολεξία αποτελεί μίαν λεπτομέρεια μίας πιο συγκλονιστικής Εικόνας.

Εάν η Αστροφυσικές σταθερές μας θα είναι ίδιες σε 100 χρόνια, τότε έχουμε γυρίσει πίσω πολλές χιλιετηρίδες, με βεβαιότητα πολύ πριν την Αρχαία Ελλάδα.

Περαιτέρω στο Βιβλίο παρουσιάζονται συνοπτικά Έξη Άλλα Πρωτοφανή Κλειδιά, με αφήγηση κατανοητή για όλους και που τις συντριπτικές προεκτάσεις τους επιφυλάσσω για το μέλλον, καθότι για την ανάπτυξη τους δεν θα αρκούσαν οι 131 σελίδες του.

Οι Έξη Άλλες Θεωρίες Είναι Οι Εξής:

1.Το Πείραμα Ωφέλιμου Βεληνεκές Φωτός, Σκότους, Αισθήσεων Και Ευφυΐας

2.Τα Πυροβόλα Που Θραύουν Το Φράγμα Του Ήχου

3.Η Αμφίδρομη Αντίληψη Για Τον Χωροχρόνο

4.Αυτό Που Καλείται Τέταρτη Διάσταση Είναι Μία Ψευδαίσθηση

Της Άγνοιας Και Της Έλλειψης Ζωτικής Πληροφορίας

5.Η Υποδιαίρεση Του Πίδακα Βροχής Του Ήχου

6.Η Ασυνέπεια Των Διαστάσεων Μέσα Στην Συνέπεια Του Αδιάστατου.

Όλα μαζύ δένουν και είναι ψηφίδες από μία Ευρύτερη Θεωρία Με Απτά Πειράματα και Αποδείξεις Που Παρουσιάζονται Τα Μυστικά Τους Σταδιακά Κατακερματικά Ώστε Να Επιτευχθεί Η Κατανόηση Τους Συνολικά, Αβίαστα και Ενθουσιαστικώς Ευχάριστα.

Το βιβλίο προς το παρόν είναι ηλεκτρονικό στην τιμή των 5,99 ευρώ με φωτογραφίες για το Πείραμα και σχολαστική ανάλυση [μπορείτε να το διαβάσετε συρώμενο/pad ή φυλλομετρικό/flip]. Χρειάστηκαν σχεδόν 12 μήνες για να ολοκληρωθεί με τεράστια συνεχή προσπάθεια και καθοριστική καθημερινή αφιέρωση χρόνου, καθότι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο ακούγεται. Στο ίδιο κείμενο αναπτύσσεται και συνδυάζεται απολαυστικά και αποκαλυπτικά η Μυστική Ελληνική Γλωσσολογία [τη καλώ Γλωσσοσοφία] και Αποδείξεις ότι Η Φυσική Αποτελεί Προέκταση Της Μεταφυσικής και Η Μεταφυσική Φυσική [Μεταφυσική] Προέκταση Της Φυσικής, και δεν θα γινόταν αλλιώς αυτές οι δύο να είναι στον αιώνα τον άπαντα ανέγγιχτες [ωσάν να προσποιείται η καθεμία άγνοια για την άλλη, δηλαδή το πνεύμα για την σάρκα-ύλη και η σάρκα για το πνεύμα], δηλαδή Εισαγωγή Στην Απειρολογία [το να θαυμάζουμε για το Σύμπαν τη στιγμή που υπάρχει το Άπειρο είναι ωσάν να δελεαζόμαστε από ένα κόκκο σκόνης τη στιγμή που υπάρχει το Σύμπαν].

Όσοι έχετε την καλοσύνη ή την εκτίμηση προωθείστε το, είτε αποφασίσετε να το διαβάσετε είτε όχι. Πάντως δεν είναι «ένα από τα ίδια» αλλά «ένα από τα πολύ διαφορετικά».

Έκανα Το Πείραμα Επιτάχυνσης Αντικειμένου Σε Ταχύτητα Φωτός Με Τα Συγκλονιστικά Αποτελέσματα Του Ενώπιον Αδιάσειστων Στοιχείων Φανερωμένων και το οποίον μέχρι πρότεινος θεωρείτο ανέφικτη πράξη. Διά μέσω του ξεκαθαρίζουν και καταρρίπτονται αυτομάτως πολλές θεωρίες και αναδύονται άλλες ή και υφιστάμενες αναθεωρούνται εκ βάθρων. Όλα οδηγούν στην Υπερβατική Υπερμεταφυσική.

Ευχαριστώ για την αφιέρωση του χρόνου σας.

 Όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει εδώ https://online.fliphtml5.com/gqryu/dnxb/ με επιλογή το κόκκινο κουμπί αριστερά πάνω buy for 5,99 EUR 

https://www.facebook.com/diaspanayiotis/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61556834413206&notif_id=1715283546097150&notif_t=page_user_activity&ref=notif 

https://www.facebook.com/groups/1686949042044626

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις