Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Θεωρία συνωμοσίας ( ; ) Tι συνέβη με τον καιρό στο Τέξας – BINTEO - Χειραγώγηση φαινομένων ή απλά ένα φυσικό συμβάν;


 Πρόσφατα υπήρξε μια αναφορά ότι οι έντονες βροχοπτώσεις στο Ντουμπάι, που οδήγησαν σε πλημμύρες, ήταν αποτέλεσμα χειραγώγησης του καιρού, ή πιο συγκεκριμένα, «σποράς νεφών», η χρήση μιας μεθόδου που περιλαμβάνει την εισαγωγή χημικών ουσιών στα σύννεφα ποσότητα βροχόπτωσης. Υπήρξε μια έντονη διαφωνία σχετικά με αυτό στο Διαδίκτυο, ενώ σύμφωνα με συγκεκριμένους ελεγκτές ειδήσεων, η είδηση θεωρήθηκε ψευδής.

Σύμφωνα με άρθρο που φιλοξενεί το Russia Today, η λεγόμενη σπορά των νεφών είναι πραγματικότητα, όχι μόνο στο Ντουμπάι, αλλά και στην Γερμανία.

Για παράδειγμα, στην Γερμανία υπάρχουν οι λεγόμενοι « ιπτάμενοι χαλαζιού » που υποτίθεται ότι μετατρέπουν το χαλάζι σε βροχή ή τουλάχιστον σε πιο ακίνδυνο χαλάζι με έγχυση χημικών στα σύννεφα. Οι αμπελουργοί σε περιοχές που συχνά υποφέρουν από χαλάζι ευχαριστούν τους πιλότους που είναι οι ήρωές τους και που χαίρονται να τους χρηματοδοτούν. Επομένως, η σπορά νεφών δεν είναι νέα! Βέβαια στην Ελλάδα, όπου ζουν ακόμα «δημοσιογράφοι των σπηλαίων», όλα αυτά αποτελούν μόνο αντικείμενο χλεύης!

Και ξαφνικά έρχεται ένα δημοσίευμα από τις ΗΠΑ, όπου ο ανεξάρτητος ερευνητής καιρού In2ThinAir έβγαλε ένα βίντεο την Παρασκευή, αφού ισχυριζόμενος ότι η χειραγώγηση του καιρού δημιουργούσε ένα ακραίο καιρικό συμβάν γύρω από το Χιούστον του Τέξας.

Έγραψε, «Ουάου. Μόλις ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ αυτό το βίντεο με την πρόβλεψη καιρού που έκανα! (Αν και ήταν ΣΩΣΤΟ!) Δείτε ΕΔΩ!”

Ολόκληρο το βίντεο:

Στο βίντεο, διακρίνονται πράσινα χρώματα στον ουρανό και δημιουργείται ένα τεράστιο χάσμα καιρού, όπως το αποκαλούν, το οποίο διατείνεται το κανάλι πως είναι τεχνητό! «Αυτό το κενό είναι εδώ γιατί αυτοί δημιουργούν αυτό το χάσμα!», όπως αναφέρουν οι ισχυρισμοί, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες που χτύπησαν τελικά το Τέξας!

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, η καταιγίδα έπληξε το Χιούστον του Τέξας, την Πέμπτη, όπως ακριβώς είχε προβλέψει το In2ThinAir .

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα βίαια καιρικά φαινόμενα και εκτιμάται ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι δεν είχαν ρεύμα.

Σίγουρα θα ήταν καλό αν τους είχαν προειδοποιήσει για αυτό που ερχόταν, σχολιάζεται.

«Σαν να έσκασε μια βόμβα», σχολιάζει το In2ThinAir:

Δείτε μερικές από τις ζημιές στα παρακάτω βίντεο! Αν η θεωρία είναι αληθινή, θα είχαν κάποιο λόγο να χτυπήσουν το Τέξας, το οποίο αντιδρά στην πολιτική ανοιχτών συνόρων της Ουάσινγκτον και έχει τοποθετήσει την Εθνική Φρουρά του απέναντι από τους ομοσπονδιακούς του Μπάιντεν;

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις