Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Τι σύμβολο “σχηματίστηκε” πάνω από την TOYPKIA και πώς σχετίζεται με τον Ελληνισμό; ΦΩΤΟ - Αλλά και την... συντριβή του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου!


 Πρώτο θέμα είναι από χθες Κυριακή σε όλα τα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων του πλανήτη η είδηση του τραγικού θανάτου του Ιρανού προέδρου στα βουνά του Αζερμπαϊτζάν, πολύ κοντά στα ιρανικά εδάφη.

Επί πάνω από 12 ώρες κανείς δεν είχε εντοπίσει το ακριβές σημείο που βρισκόταν το ελικόπτερο -το οποίο μυστηριωδώς συνετρίβη- με τις σορούς του Ραϊσί και κορυφαίων Υπουργών του.

Ένα από τα πρώτα ξένα κράτη που έστειλαν βοήθεια ήταν η Τουρκία, επιστρατεύοντας UAV (Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη).

Μάλιστα το UAV «Akinci» τύπου Bayraktar ήταν εκείνο που εντόπισε τα πρώτα «ίχνη θερμότητας» και οδήγησε τις επίγειες δυνάμεις στο να βρουν τις σορούς.

Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό το γεγονός, οι Τούρκοι έστειλαν το προκλητικό τους μήνυμα, με κύριους αποδέκτες -ποιούς άλλους;;- τους Έλληνες!

Χρήστες στο διαδίκτυο παρατήρησαν την… περίεργη διαδρομή που έκανε το συγκεκριμένο UAV κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του Ιρανού προέδρου.

Το Akinci σχημάτισε μία τουρκική ημισέληνο μαζί με ένα αστέρι (όχι οποιοδήποτε αστέρι!!!), που έμοιαζε με πεντάφλα!!!

Κι αυτό το έκαναν με αφορμή τη χθεσινή μέρα (19/5), που έχει καθιερωθεί για τον απανταχού Ελληνισμό ως μέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Στην Τουρκία όμως είναι…εθνική εορτή!

Δείτε την επίμαχη εικόνα την οποία έψαξε και βρήκε το ΕΛ μέσα από το AirNav RadarBox:

απεμπε-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις