Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Τραμπ: «Δείτε τους! Δημιουργούν στρατό για να μας επιτεθούν εκ τω έσω», vid - Ετοιμάζει τις ΗΠΑ για δύσκολες εποχές ο πρώην πρόεδρός τους.


 Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε χθες Πέμπτη ότι μετανάστες από την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και αλλού «δημιουργούν έναν στρατό» για να επιτεθούν στους Αμερικάνους «εκ των έσω».

Στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στη συνοικία του νότιου Μπρονξ στη Νέα Υόρκη, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι Αφροαμερικανοί και ισπανόφωνοι, ο Τραμπ προσπάθησε να παρουσιάσει τους μετανάστες από την Κίνα, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και άλλες χώρες ως επικίνδυνη απειλή.

«Σχεδόν όλοι τους είναι άνδρες και μοιάζουν να είναι σε μάχιμη ηλικία. Πιστεύω ότι δημιουργούν στρατό», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος απευθυνόμενος σε μερικές χιλιάδες υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν.

«Θέλουν να μας επιτεθούν εκ των έσω», πρόσθεσε.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν και να μας πάρουν την πόλη και να μας πάρουν τη χώρα», υπογράμμισε, ενώ δεσμεύθηκε να διεξάγει «τη μεγαλύτερη επιχείρηση απέλασης εγκληματιών στην ιστορία της χώρας μας», αν επανεκλεγεί στην προεδρία.

Και συνέχισε:

«Έρχονται μεγάλες ομάδες ατόμων ακόμα και από την Κίνα! Και εάν δείτε αυτούς τους ανθρώπους, είναι από 19 μέχρι 25 ετών, σχεδόν όλοι τους είναι άνδρες. Νομίζω ότι δημιουργούν έναν στρατό. Κάτι ετοιμάζουν. Κάτι έχουν στο μυαλό τους»:

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – απεμπε-EPA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις