Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Τα Zώδια σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου: Παρθένοι, είστε αρκετά γενναίοι για να αντιμετωπίσετε την αλήθεια

 Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Η διασκέδαση είναι αυτό που σας κινητοποιεί σήμερα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη, εκμεταλλευτείτε αυτό που σας ενθουσιάζει και διοχετεύστε το σε πράγματα που θα σας χαρίσουν χαμόγελο.

Πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Κάντε μια ωραία προπόνηση. Μαγειρέψτε κάτι που σας αρέσει ή χορέψτε στο σαλόνι με τα αγαπημένα σας τραγούδια των 90s.

Ταύρος

Δεν έχεις διαφορές με την οικογένεια, Ταύρε. Πρέπει να διαλέξεις τι θα βάλεις σε προτεραιότητα σήμερα. Ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια πράγματα σε δεύτερη μοίρα για να ασχοληθείς με τα καθήκοντά σου στο σπίτι.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη, μόλις τελειώσεις ένα συγκεκριμένο έργο, ο χρόνος είναι όλος δικός σου. Δώστε στον εαυτό σας κάτι να περιμένει ως ανταμοιβή για την ολοκλήρωση της δουλειάς.

Δίδυμοι

Μια καλή συζήτηση με έναν φίλο μπορεί να θέσει κάποια πράγματα σε κίνηση. Μπορεί να μάθετε σημαντικές πληροφορίες που δεν γνωρίζατε προηγουμένως και τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη, μην αποφύγετε μια σύγκρουση ή μια σκληρή συζήτηση, ακόμα κι αν νιώθετε άβολα. Τελειώστε αυτό που έχετε να πείτε. Εάν ακούτε καλά τότε αυτό μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που θα διορθώσει ένα πρόβλημα.

Καρκίνος

Μην δανείζετε χρήματα σε έναν φίλο. Αντιθέτως, θεωρήστε ότι τα δώρα είναι κάτι που δίνετε όταν έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να τα ξεχάσετε.

Αν και μπορεί να αποφασίσουν να σας τα επιστρέψουν αργότερα εσείς μπορεί να επιλέξετε να δώσετε κάποια χρήματα κατά τη διάρκεια του τετραγώνου Σελήνης – Αφροδίτης και να μην εστιάσετε στην αποπληρωμή. Δώστε από την καρδιά σας επειδή μπορείτε.

Λέων

Είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Μια δουλειά μπορεί να μοιάζει με ένα όμορφο μέρος για να είσαι όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου και τους άλλους.

Σήμερα, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και υπάρχει το στοιχείο της ευχαρίστησης στον εργασιακό χώρο. Η θετική σας στάση και νοοτροπία μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους άλλους με εξαιρετικό τρόπο.

Παρθένος

Είσαι αρκετά γενναίος για να αντιμετωπίσεις την αλήθεια για ένα παρελθόν για το οποίο δεν είσαι απαραίτητα περήφανος. Μπορείς να κάνεις κάτι καλό να βγει από αυτό. Ίσως βοηθήσεις κάποιον που χρειάζεται να ακούσει μια ενθαρρυντική κουβέντα.

Ίσως μπορέσεις να γράψεις ένα post που θα αλλάξει τη ζωή σου και θα είναι γεμάτο έμπνευση και να το βάλεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μη φοβάστε να βγείτε έξω και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Η παρουσία σας στον κόσμο μπορεί να είναι μια θαυμάσια επιρροή και να εμπνεύσει τους άλλους.

Ζυγός

Οι καλοί φίλοι είναι δύσκολο να βρεθούν, οπότε όταν συναντάς κάποιον που σου αρέσει τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Είστε σαν δύο σταγόνες νερό. Σήμερα, μπορεί να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο με το οποίο απλά κάνετε κλικ.

Κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη, έχετε χημεία με όλους τους σωστούς τρόπους. Αναγνωρίστε το. Αφήστε τα συναισθήματά σας να φανούν.

Σκορπιός

Ορισμένα μυστικά είναι καλύτερο να μένουν εκτός του χώρου εργασίας. Όταν σας ρωτούν τι κάνατε το Σαββατοκύριακο, θέλετε πραγματικά να απαντήσετε;


Μπορεί να είναι μια ενοχλητική ερώτηση. Κρατήστε τον τόνο απλό και ελαφρύ. Εστιάστε στη στιγμή κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη.

Τοξότης

Μπορείτε να καταλάβετε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί. Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και να τις χρησιμοποιήσετε.

Μπορεί να σας είναι εύκολο να το κάνετε κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη. Είναι ακόμη πιο εύκολο όταν αγαπάτε να μαστορεύετε, να κάνετε χειροτεχνίες και βρίσκετε προσιτές τιμές. Κερδίστε.

Αιγόκερως

Να είστε καλά. Είναι οι μικρές επιλογές που κάνετε κάθε μέρα και σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε την ημέρα με αυτοπεποίθηση. Θέλετε να είστε όσο το δυνατόν πιο υγιείς, πράγμα που σημαίνει να κάνετε παρέα με ανθρώπους που κάνουν το ίδιο.

Στοχεύστε σε θετικές και υγιεινές επιλογές. Αποφύγετε τον αυτόματο πωλητή στη δουλειά. Αντ’ αυτού, εφοδιάστε το σπίτι σας με θρεπτικά σνακ που θα απολαύσετε. Κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη, αντισταθείτε στον πειρασμό να φάτε πολλά γλυκά.

Υδροχόος

Οι καλοί φίλοι αλλά και τα αγαπημένα ζευγάρια διαφωνούν κατά καιρούς για την πώληση πραγμάτων. Αυτό που χρειάζεται είναι να δείτε και το δάσος, όχι μόνο το δέντρο, και να βρείτε αυτό που έχει σημασία στη ζωή σας.

Μπορεί να αισθάνεστε πρόθυμοι να δείξετε με το δάχτυλο και να κατηγορήσετε, αλλά κατά τη διάρκεια της διέλευσης του τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη, μην το βάζετε στα πόδια. Μείνετε εδώ για να παρακολουθήσετε το θαύμα της κατανόησης να ξεδιπλώνεται.

Ιχθύες

Η ειλικρίνεια μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στη σχέση σας. Δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψετε από τη στιγμή που όλα είναι ανοιχτά.

Είστε ελεύθεροι να είστε ο αυθεντικός σας εαυτός κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη, και αυτό είναι πολύ καλό συναίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις