Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 1 Ιουνίου: Υδροχόοι, μιλήστε ανοιχτά για τις σχέσεις σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 1 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ίσως αναρωτιέστε “Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου;”. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, πρώτον, εξελίσσεται συνεχώς μαζί σας, και δεύτερον, συχνά δεν μπορεί να απαντηθεί μέσω σκέψης, αλλά μέσα από την ενεργή δράση στη ζωή σας και ακολουθώντας εκεί που οδηγούν τα πράγματα. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, τον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο προσωπικής ανάπτυξης. Αυτά που θέλατε πριν από πέντε χρόνια μπορεί να μην είναι τα ίδια πράγματα που επιθυμείτε τώρα. Εξελίσσεστε, και με τους Δεσμούς της Μοίρας στο ζώδιό σας όλο το χρόνο, το κίνητρό σας για αλλαγή εντείνεται. Δοκιμάστε νέα πράγματα. Αναζητήστε τρόπους για αυτοβελτίωση για να είστε ευτυχισμένοι.

Ταύρος

Έχετε ένστικτο να καταλαβαίνετε πότε κάποιος δεν είναι ειλικρινής μαζί σας, και όταν η Σελήνη εισέλθει στον Κριό, άτομα που θεωρούνται εχθροί σας γίνονται εμφανή. Δώστε προσοχή στο πώς οι πράξεις των ανθρώπων αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις προς εσάς. Όπως είπε η Maya Angelou, “Όταν οι άνθρωποι σας δείχνουν ποιοι είναι, πιστέψτε τους.” Αν εντοπίσετε κάποιο red flag, κρατήστε μια σημείωση στο μυαλό σας. Μην την αγνοήσετε. Οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν ανταγωνιστικές κάτω από μια Σελήνη στον Κριό. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τους παράγοντες στρες και να κάνετε αλλαγές στη ρουτίνα σας που σας φαίνονται σωστές και δεν απαιτούν μεγάλη προσπάθεια.

Δίδυμοι

Σήμερα, ένα φιλικό χαμόγελο κάνει θαύματα, και όσο πιο ευγενικά αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους που συναντάτε, τόσο το καλύτερο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σας οίκο των φιλιών. Αυτή την περίοδο, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορες συνδέσεις και φιλικές σχέσεις. Είναι η τέλεια μέρα για γρήγορα ραντεβού ή δικτύωση. Ίσως όχι απαραίτητα για μακροχρόνιες φιλίες, αλλά αυτές οι στιγμές μπορούν ακόμα να είναι σημαντικές για εσάς, καθώς σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους και να νιώσετε λιγότερο μόνοι.

Καρκίνος

Μαθαίνετε πώς να ανεβείτε στην κορυφή, και ανάλογα με τον τύπο της εταιρείας στην οποία εργάζεστε, μπορεί να νιώσετε έντονο ανταγωνισμό. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σας οίκο της καριέρας και του κοινωνικού στάτους, γεγονός που σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας, Καρκίνε, γιατί είστε μοναδικοί και ξεχωριστοί. Δουλέψτε για να χτίσετε αυτοπεποίθηση γύρω από τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, και παρακολουθήστε πώς οι άλλοι βλέπουν την αξία σας

Λέων

Παρακολουθείτε κάποιο μάθημα ή έχετε τελικές εξετάσεις; Η Σελήνη αρχίζει να διέρχεται από τον οίκο της ανώτατης εκπαίδευσης σας, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει αυτή την περίοδο. Αυτή τη στιγμή, το ανοιχτό και δεκτικό σας μυαλό είναι ένα ζωτικό εργαλείο για κάθε τομέα μάθησης. Είναι συνολικά μια εξαιρετική περίοδος για μάθηση και εμβάθυνση σε εμπειρίες για εσάς, καθώς είστε σαν σφουγγάρι που ρουφάει γνώση.

Παρθένος

Ο τρόπος που οι άνθρωποι φροντίζουν τους άλλους αποκαλύπτει πολλά για τους ίδιους. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σας οίκο των μυστικών και των κοινών πόρων. Μπορεί να υπάρχουν άτομα που κρατούν καλά κρυμμένα τα δικά τους ή αμελούν να δώσουν ελεύθερα αυτό που έχουν να προσφέρουν για να βοηθήσουν τους άλλους να ανελιχθούν. Ωστόσο, μπορείτε να απελευθερωθείτε από αυτό συνειδητοποιώντας ότι οι νίκες των άλλων δεν είναι οι δικές σας ήττες. Όταν αφήσετε πίσω σας το συναίσθημα του ανταγωνισμού ή της απειλής, μπορείτε να ζήσετε σε έναν κόσμο με συνολική υποστήριξη και επιτυχία!

Ζυγός

Ο χρόνος και η προσοχή σας έχουν τεράστια αξία, Ζυγέ. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σας οίκο της δέσμευσης. Αυτό φέρνει την εστίαση στο τι λέτε ναι και όχι. Υπάρχουν πράγματα που έχετε δεσμευτεί χωρίς να το θέλετε και πράγματα στα οποία θα προτιμούσατε να αφιερώσετε τον χρόνο σας; Το «ναι» σας στο ένα πράγμα μπορεί να είναι «όχι» στο άλλο, οπότε αξιολογήστε την αφοσίωσή σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ, μπορείς να προσθέσεις πικάντικο ενδιαφέρον και ζωντάνια στη ζωή σου ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι! Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σας οίκο των καθημερινών καθηκόντων. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ύπαρξη των ευθυνών. Πάντα θα χρειάζεται να τις φροντίζουμε. Ωστόσο, μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που τις αντιλαμβανόμαστε και αλληλεπιδρούμε μαζί τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει να βάζετε μια εκπομπή, podcast ή μουσική που αγαπάτε ενώ κάνετε δουλειές στο σπίτι. Επιπλέον, να βλέπετε τις δουλειές σαν ευλογίες ή πράγματα που χρειάζονται φροντίδα, αντί για βάρος. Επίσης, αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αναβάλλετε, όπως κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή να διαχειριστείτε ένα project.

Τοξότης

Πώς μπαίνεις εσύ προσωπικά σε κατάσταση ροής και δημιουργικότητας, Τοξότη; Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της δημιουργικότητας. Οι παράγοντες πίεσης της ζωής μπορεί να σε κάνουν σοβαρό και να στερέψεις από έμπνευση. Ίσως χρειαστεί προσπάθεια για να χαλαρώσεις και να ξανασχοληθείς με τα πράγματα που απολαμβάνεις. Ίσως η μουσική, ο διαλογισμός ή η αποσύνδεση από όλα τα ερεθίσματα να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ξανά τη φαντασία σου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν έχει σημασία το τελικό προϊόν, αλλά η διαδικασία να βυθιστείς σε κάτι όμορφο για σένα!

Αιγόκερως

Η παρουσία σου κάνει τη διαφορά στους χώρους που βρίσκεσαι. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό σε προτρέπει να σκεφτείς πώς μπορείς να θρέψεις αυτά που έχεις αποκτήσει . Αυτό μπορεί να σημαίνει να μετατρέψεις το σπίτι σου σε έναν χώρο που αγαπάς και να κάνεις πράγματα για να το διατηρήσεις έτσι. Ή να αφιερώσεις χρόνο στις σχέσεις σου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με την επιλεγμένη οικογένειά σου.

Υδροχόος

Η ειλικρίνεια μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, μπορείς να έχεις δύσκολες συζητήσεις όταν αυτό που υπάρχει από την άλλη πλευρά έχει μεγαλύτερη αξία για σένα από τον φόβο της αμηχανίας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να εξασκηθείς στο να μιλάς ανοιχτά για την υγεία των σχέσεων σου. Ή, να μιλήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα για το πώς θα μπορούσε να είναι αυτή η ανοιχτή επικοινωνία για σένα.

Ιχθύες

Ενδέχεται να μπαίνεις σε μια κομβική περίοδο σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο των χρημάτων. Αυτό μπορεί να μην είναι μόνο κάτι υλικό, αλλά και διανοητικό. Οι απόψεις σου για τα χρήματα επηρεάζουν τη σχέση σου μαζί τους και τον τρόπο που αλληλεπιδράς με αυτά. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχουν τρόποι σκέψης από τους οποίους είσαι έτοιμος να απελευθερωθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις