Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στα Μαθηματικά [ΕΠΑΛ]

 


Στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) εξετάστηκαν σήμερα, στο πλαίσιο των Πανελληνίων 2024, οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ της χώρας.


Είναι το δεύτερο μάθημα στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ. Είχε προηγηθεί, την Πέμπτη 30 Μαΐου, το μάθημα των Νέων Ελληνικών

Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων 2024 από τα ΕΠΑΛ (*αν δεν εμφανίζεται στη συσκευή σας το PDF πατήστε ΕΔΩ):

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το iefimerida.gr θα μεταδίδει πρώτο τα θέματα που «πέφτουν» στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ θα δίνει και τις απαντήσεις σε πολύ σύντομο χρόνο, μαζί με σχόλια για τη δυσκολία των θεμάτων.

Οδηγίες για τις Πανελλήνιες 2024

Πριν από λίγες ημέρες, το iefimerida.gr ανάρτησε τις συμβουλές του «Μαζί για το Παιδί» αναφορικά με τη διαχείριση του άγχους.

Επιπλέον, έχει ήδη δημοσιεύσει προτεινόμενα θέματα για όλα τα μαθήματα, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ.


Το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2024

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2024, τα επόμενα εξεταζόμενα μαθήματα για μαθητές ΕΠΑΛ είναι (τη Δευτέρα 3 Ιουνίου) τα εξής:


Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Δίκτυα Υπολογιστών, και

Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Όσον αφορά τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, χθες, Παρασκευή 31 Μαΐου, εξετάστηκαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Τα επόμενα μαθήματα στα οποία εξετάζονται (την Τρίτη 4 Ιουνίου) είναι:

Αρχαία Ελληνικά

Μαθηματικά, και

Βιολογία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις