Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου που είχε εντοπιστεί Mαχαιρωμένος – Συνελήφθη ο συγκάτοικός του


 Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 40χρονου αλλοδαπού που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρός μέσα στο σπίτι του, στον Διόνυσο.

Για την υπόθεση εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (08/06) στο σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ο 26χρονος αλλοδαπός, σύνοικος και συγγενής του θύματος, δυνάμει εντάλματος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, από ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας, αποτρέποντας τη διαφυγή του στο εξωτερικό.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος στο θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις