Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

«Ναυαγεί» το σχέδιο για «ελεγχόμενο πυρηνικό πόλεμο»! Pώσοι: «Θα τα ρίξουμε όλα σε όλους», vid - Θα ρισκάρουν τα πραγματικά κέντρα εξουσίας της ανθρωπότητας να στείλουν τον πλανήτη στη...λίθινη εποχή;


 Όπως είχατε διαβάσει προ ημερών, ένα από τα σενάρια που επεξεργάζονται σοβαρά οι διεθνιστές στις ΗΠΑ είναι μία «περιορισμένης κλίμακας» πυρηνική αντιπαράθεση με τη Ρωσία του Πούτιν και τους Κινέζους.

Αυτό υποτίθεται ότι δεν θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο το σύνολο των υποδομών όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλη τη Δύση.

Αναλυτικότερα:

«Η Ουάσιγκτον εξετάζει το ενδεχόμενο ανάπτυξης πυραύλων κρουζ με πυρηνικά όπλα σε επιθετικά υποβρύχια κλάσης Βιρτζίνια για να αποτρέψει την Κίνα και τη Ρωσία, σύμφωνα με τους Asia Times.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, η « περιορισμένη » χρήση πυρηνικών όπλων σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τον κίνδυνο ενός ολοκληρωτικού πυρηνικού πολέμου, αλλά μάλλον τον προσκαλεί.

«Σύμφωνα με το ρωσικό στρατιωτικό δόγμα, τέτοιες ενέργειες θεωρούνται ότι δικαιολογούν ως αντίποινα την χρήση πυρηνικών όπλων από την Ρωσία», είπε η Ζαχάροβα».

Ωστόσο στη Ρωσία φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να «τα ρίξουν όλα σε όλους» εφόσον «ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου»:

«Θα έρθει η δεδομένη χρονική στιγμή για την οποία ο Πούτιν είπε: “Για ποιόν λόγο να υπάρχει κόσμος χωρίς τη Ρωσία;”.

Σε αυτή την περίπτωση θα στείλουμε τα πάντα, παντού! Τα αμερικανικά κέντρα λήψης αποφάσεων, οι τοποθεσίες εκτόξευσης σε ξηρά και θάλασσα βρίσκονται ήδη στο στόχαστρό μας»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις