Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Βεγγαλικά χτύπησαν 9χρονο σε σχολική γιορτή – Φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο Πρόσηχθη υπεύθυνος του εκπολιτιστικού συλλόγου στην Πάτρα - Ο 9χρονος διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων


 Παραλίγο τραγωδία θα σημειωνόταν στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας του δήμου Πατρέων το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Κατά πληροφορίες που επικαλείται το tempo24.news, στο διδακτήριο είχαν φέρει βεγγαλικά τα οποία άναψαν για να γιορτάσουν το τέλος της σχολικής χρονιάς, μόνον που κάτι πήγε στραβά και άρχισαν να εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις στο προαύλιο όπου ήταν συγκεντρωμένος κόσμος.

Το 9χρονο φέρει εγκαύματα στο στήθος αλλά και στο πρόσωπο

Τα παιδιά έτρεχαν πανικόβλητα, όπως και οι γονείς, ενώ ένα βεγγαλικό χτύπησε 9χρονο μαθητή του σχολείου στο στήθος με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Ο 9χρονος διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Φέρει εγκαύματα στο στήθος αλλά και στο πρόσωπο.

Πρόσηχθη υπεύθυνος του εκπολιτιστικού συλλόγου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου προσήχθη στην αστυνομία υπεύθυνος του τοπικού εκπολιτιστικού συλλόγου που φέρεται να έφερε τα βεγγαλικά.

Αργότερα, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισσαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις