Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Τι απάντηση έδωσαν οι Tουρκικές αρχές για τα θύματα της επίθεσης στο Πασαλιμάνι

 


Εμπλοκή με υποθέσεις ναρκωτικών έχουν ο νεκρός και ο τραυματίας από τα πυρά ενός ομοεθνή τους την Παρασκευή (14/6)  στο Πασαλιμάνι όπως ενημέρωσαν τις ελληνικές Αρχές οι τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί είχαν ζητήσει από τις αρχές της γειτονικής χώρας να τους απαντήσουν για το ποινικό παρελθόν των δύο ανδρών και σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση που είχαν οι Έλληνες αξιωματικοί ήταν ότι υπήρχε εμπλοκή τους σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Όμως, οι αρχές του Τουρκίας ακόμα δεν έχουν σαφή εικόνα για το εάν ο δράστης έχει ποινικό παρελθόν στη χώρα του ή όχι. Την ίδια ώρα τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω στον δράστη, αλλά και στα θύματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζονται, ενώ ήδη η λίστα επαφών που υπήρχε και στα τρία κινητά ερευνάται με προσοχή.

Επίσης ερευνάται η ανταλλαγή μηνυμάτων οι τελευταίες κλήσεις ενώ θα γίνει και έρευνα ώστε να ανακτηθούν μηνύματα και συνομιλίες που μπορεί να έχουν διαγραφεί. Την ίδια ώρα οι αρχές θεωρούν ως πιο πιθανό σενάριο τα θύματα να έχουν σχέση με τον αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης της Τουρκίας ο οποίος είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από την ΕΥΠ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις