Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ενδοοικογενειακή Bία: Η ατάκα που «καίει» τον Απόστολο Λύτρα: «Έχω χτυπήσει τη Σοφία, ελπίζω να μην μπλέξω»


 Συμπληρωματική κατάθεση ζητά να δώσει στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία χειρίζεται την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον προφυλακισμένο δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, η σύζυγος του Σοφία Πολυζωγοπούλου,η οποία έχει δηλώσει υποστήριξη προς κατηγορία για την τιμωρία του δράστη της αξιόποινης πράξης σε βάρος της.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Θέμης Σοφός κατέθεσε σήμερα υπόμνημα ζητώντας την άρση των επικοινωνιών του προφυλακισμένου ποινικολόγου από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων η πλευρά της παθούσας περιγράφει πως ο Απόστολος Λύτρας την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής, επειδή μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού δεν την πήγε κατευθείαν στην ιδιωτική κλινική, αλλά πρώτα την μετέφερε στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Μάλιστα, όπως περιγράφει η κα Πολυζωγοπούλου, ο Απ.Λύτρας την έβαλε στο μπάνιο για να ξεπλύνει τα αίματα από τα τραύματα προφανώς με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη της επίθεσης σε βάρος της.

«Έγινε μ….α»

«Μου έριξε νερό στο πρόσωπο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχε καθαριστεί και ξεπλυθεί το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου», περιγράφει σύμφωνα με πληροφορίες η παθούσα.

Επιπλέον, η κα Πολυζωγοπούλου υποστηρίζει πως στη συνέχεια ο σύζυγός ενώ και οι δυο κατευθύνονταν στην ιδιωτική κλινική, μίλησε με κάποιο πρόσωπο και του είπε πως τη χτύπησε.

«Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω μα μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω», περιγράφει η κα Πολυζωγοπούλου.

Και συνεχίζει: «Αιτούμαι να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών του από τη 16η Ιουνίου έως και τη 19η Ιουνίου 2024.

Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις