Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Προκλητικός ο Light για Νότη Σφακιανάκη: «65 χρονών είναι, μπορεί και να φυτέψει καμιά τομάτα, κανένα ραπανάκι»


 Ο Light φαίνεται λίγο προκλητικός όσο αναφορά τις δηλώσεις του για τον «εξαφανισμένο» Νότη Σφακιανάκη. Μετά τα περσινά επεισόδια στα MAD Music Awards ανάμεσα στον Light και τον Snik, οι δύο τραγουδιστές δεν πήγαν στα βραβεία φέτος.


Οι δηλώσεις του Light για τα βραβεία

Όπως αποκάλυψε ο Light, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», το να μην παρευρεθεί στο φετινό μουσικό show ήταν απόφαση του MAD και όχι δική του.

«Δεν με κάλεσαν φέτος, αλλά κέρδισα το ότι πήγα στις Κάννες. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία για να αποφασίσω εάν πάω. Πήραν μια απόφαση, απολύτως σεβαστή και κυρίως για τον κόσμο. Ήταν κάτι ωραίο που δεν ήταν καθόλου ωραίο για τον κόσμο. Από εκεί και πέρα προχωράμε, η καριέρα μας δέκα χρόνια έγινε χωρίς τo MAD», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τράπερ.


Για τον Νότη Σφακιανάκη

Στην συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από το μουσικό στερέωμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Μεγάλος άνθρωπος είναι κιόλας. Δεν είναι 60 και βάλε; Δεν είναι και παράλογο ένας άνθρωπος στα 65 του να απέχει κι ένα χρόνο από τη μουσική. Εντάξει, μπορεί να πάει να δει τα εγγόνια του. Να πάει να φυτεύσει καμιά τομάτα, κανένα ραπανάκι. Κακό είναι; Δεν το λέω για να μειώσω κάποιον. Εγώ στα 65 μου αυτό θα έκανα».

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Τις δηλώσεις του τραγουδιστή σχολίασε και Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μάλιστα είχε μία κόντρα με το νεαρό τραγουδιστή, ωστόσο ο παρουσιαστής μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για εκείνον.

«Χαίρομαι πραγματικά πολύ για την πρόοδο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Είναι δουλευταράς, επενδύει στον εαυτό του και πρέπει να διαβάζει γιατί μιλάει όλο και καλύτερα ελληνικά σε σχέση με άλλους ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά και δεν μπορούν να εκφράσουν μια πρόταση σωστά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Βγάζει μια γλύκα το τελευταίο διάστημα, δεν το έπαιξε μαγκιά. Του λέω μπράβο γιατί ανθρώπινα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη. Καλά κάνει και δεν έρχεται σε μένα γιατί πιστεύω ότι θα τον κάνω τόσο αλοιφή, θα του βγάλω τόσο γλυκά πράγματα του ανθρώπου του συγκεκριμένου…

Πιστεύω έχει μια πολύ καλή καρδιά και είναι ένα πονεμένο παιδί, φτωχόπαιδο. Θα τον κάνω τόσο αλοιφή που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί και θα του ανατρέψω την εικόνα του σκληρού και μάγκα που όλοι αυτοί οι τράπερ πρέπει να έχουν. Καλά κάνεις και δεν έρχεσαι. Για άλλο λόγο βέβαια, αλλά καλά κάνεις και δεν έρχεσαι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις