Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Mόλις κυκλοφόρησε: Στη φορά το πραγματικό SMS του Απόστολου Λύτρα στη σύζυγό του


 «Ντρέπομαι για τον εαυτό μου»

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την επικοινωνία που είχε ο Απόστολος Λύτρας με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου την περασμένη Δευτέρα, αφότου αφέθηκε ελύθερος από τις Αρχές μετά την απολογία του.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι ο δικηγόρος αμέσως μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια έστειλε μήνυμα στην 37χρονη γυναίκα. Επρόκειτο για sms και όχι για μήνυμα στο viber, με την παρουσιάστρια να επικαλείται πηγή την οποία, όπως είπε, εμπιστεύεται απόλυτα.

«Σ’αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη», φέρεται να έγραφε το επίμαχο sms που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στη δικηγόρο, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

«Ντρέπομαι για τον εαυτό μου»

Όπως μεταδίδει το tlife.gr, ο πρώτο μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα στη σύζυγό του εστάλη την Κυριακή στις 06.56 το πρωί και ενώ ο γνωστός δικηγόρος ήταν κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Σε αυτό ο δικηγόρος της γράφει: «Πάρε με κάποια στιγμή». Ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν απάντησε, ακολούθησε δεύτερο μήνυμα στις 11.00 το πρωί και ενώ ο Απόστολος Λύτρας βρισκόταν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Σε αυτό αναγράφει:

«Σοφία πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ αγάπησα πολύ και σ αγαπάω. Εκτός από σένα, δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγνώμη για όλα, συγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι, πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά. Η Ν. (μεσαία κόρη) μεθαύριο φεύγει, η Ε. (μεγάλη κόρη) έχει υποχρεώσεις και πρωτίστως η Δ. (μικρή κόρη) έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί, για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή είναι να πεθάνω» γράφει στο μήνυμά του στη Σοφία Πολυζωγοπούλου ο Απόστολος Λύτρας.

Η συνομιλία μέσω sms σταματάει και ξεκινάει ξανά τη Δευτέρα στις 12.34 το μεσημέρι. Ο Απόστολος Λύτρας στέλνει μήνυμα στη σύζυγό του, ζητώντας να επιτρέψει στη μεγάλη του κόρη να πάει σπίτι τους για να πάρει προσωπικά τους αντικείμενα.

«Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρήσεις για την πράξη μου» γράφει σε δεύτερο μήνυμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ συνεχίζει: «Και ενημέρωσε την Ε. (μεγάλη κόρη) να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ. Δεν έχω τίποτα, ούτε κλειδιά».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις