Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Δίκτυο NATOΪΚΩΝ σαμποτέρ μέσα στη Ρωσία!! Αγριεύει ο πόλεμος – ΧΑΡΤΗΣ - Μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024 αναφέρθηκαν περίπου 110 «ανεξήγητες» πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας.

 


Όπως πληθαίνουν οι «μυστήριες» εκρήξεις σε εγκαταστάσεις και υποδομές ευρωπαϊκών κρατών, ιδίως όσων συνορεύουν με την Ουκρανία (βλ. Πολωνία), έτσι πολλαπλασιάζονται ανάλογα περιστατικά στην ρωσική επικράτεια.

Μυστήριες φωτιές και εκρήξεις σε κτίρια χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία, πυρπόληση στρατιωτικών οχημάτων/εγκαταστάσεων και καταστροφές σε υποδομές (βλ. σιδηροδρομικά δίκτυα) συνθέτουν το σκηνικό ενός «αθέατου πολέμου» μέσα στο έδαφος της Ρωσίας.

Ενδεχομένως να μιλάμε για ένα καλά στημένο δίκτυο σαμποτέρ, που ενεργούν για λογαριασμό της Δύσης και έχουν ως «εκτελεστές» μετανάστες, Ουκρανούς ή ακόμα και Ρώσους πολίτες!

Όπου «ουκρανικές Υπηρεσίες» βάλτε το ΝΑΤΟ, αφού επί της ουσίας ανεξάρτητος ουκρανικό κράτος έχει πάψει εδώ και πολύ καιρό να υφίσταται.

Τα στοιχεία που μεταδίδουν Ρώσοι αναλυτές –και τα συνδέουν με τον πόλεμο στην Ουκρανία– είναι ενδεικτικά:

▪️Συνολικά 109 πυρκαγιές σε μεγάλες βιομηχανικές, ενεργειακές, στρατιωτικές και πολιτικές εγκαταστάσεις αναφέρθηκαν από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο. Σημειώνεται πως δεν περιλαμβάνονται περιστατικά σε μικρές εγκαταστάσεις, καθώς και οικιακές πυρκαγιές.

▪️Η μεγαλύτερη πυρκαγιά ανά περιοχή σημειώθηκε τον Ιανουάριο όταν επλήγησαν περίπου 105 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.

▪️Οι περισσότερες από τις πληγείσες εγκαταστάσεις είναι διάφορες μεταποιητικές επιχειρήσεις (από μικρά καταστήματα έως εργοστάσια), αποθήκες με τελικά προϊόντα ή υλικά, καθώς και εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων υποσταθμών και αποθηκών πετρελαίου.

▪️Οι περισσότερες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στην επαρχία της Μόσχας και στην πόλη της Μόσχας. Αρκετές τέτοιες εγκαταστάσεις βρίσκονται εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι περιοχές βρίσκονται επίσης στην κορυφή σε ό,τι αφορά εμπρηστικές επιθέσεις σε σιδηροδρομικές υποδομές και διοικητικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων στρατολόγησης στρατιωτικών.

▪️Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο κύριος αριθμός των πυρκαγιών προκλήθηκε από ελαττωματικά ηλεκτρικά δίκτυα ή παραβίαση των μέτρων πυρασφάλειας. ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία για εμπλοκή ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας σε πολλές από αυτές. Ένα τρανό παράδειγμα είναι το αεροδρόμιο Ostafyevo, όπου πέντε Ρώσοι πυρπόλησαν ένα ελικόπτερο Ka-32. Τους είχαν υποσχεθεί 20 χιλιάδες δολάρια.

Είναι πολύ εύκολο να βάλεις φωτιά σε μια εγκατάσταση χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις. Αυτό φαίνεται από τα παραδείγματα δολιοφθοράς των σιδηροδρόμων, τα οποία συζητήθηκαν ευρέως το 2022-2023. Και τέτοιοι εμπρηστές μπορούν να στρατολογηθούν πολύ εύκολα.

Αυτό συνδυάζεται με την παρουσία των υποστηρικτών της Ουκρανίας και ενός σημαντικού αριθμού μεταναστών, οι οποίοι μπορούν να παρακινηθούν να διαπράξουν εγκλήματα ακόμη και με αρκετά μικρό τίμημα».

Ο παρακάτω χάρτης της Ρωσίας, με τα φερόμενα ως «περιστατικά δολιοφθοράς» να απλώνονται από τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα μέχρι τις ακτές του Ειρηνικού, είναι ενδεικτικός:

απεμπε-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις