Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

O Ιβάν Σαββίδης στέλνει τον μικρό Γιαννάκη στην Αμερική για να σταθεί και πάλι στα πόδια του

 


Την απόφαση να στείλει τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη στην Αμερική προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια του πήρε ο ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα της θεραπείας.

Μία σπουδαία κίνηση δια χειρός ΠΑΟΚ και… Ιβάν Σαββίδη είναι στα σκαριά καθώς ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα στην περίπτωση του Γιάννη Παπαστεφανάκη. Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που κινείται αναγκαστικά με αναπηρικό αμαξίδιο έχει ταυτιστεί όσο κανείς με το ιδεώδες των γηπέδων, παραδίδοντας μαθήματα αγνής οπαδικής συμπεριφοράς.

Μεγαλώνοντας στην Άμφισσα της Φωκίδας, ο μικρός με την καταγωγή από την Κρήτη, δεν έλειψε από κανένα παιχνίδι των ασπρόμαυρων, που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ήδη κάλεσε την οικογένεια στην Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για το ταξίδι στην Αμερική. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα καλύψουν όλα τα έξοδα της θεραπείας του Γιάννη Παπαστεφανάκη προκειμένου να σταθεί στα πόδια του.

Ο πατέρας του μικρού Γιάννη, Κωστής Παπαστεφανάκης, μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και αποκάλυψε:

“Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που δείχνουν στον Γιάννη, ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Γιάννη Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αποφάσισε να αναλάβει όλα τα έξοδα της εγχείρησης και κυρίως της αποθεραπείας, που χρειάζεται να γίνει, μέσω των φυσιοθεραπευτών του ΠΑΟΚ, που θα κάνουν και όλη την δουλειά για να μπορέσει ο Γιάννης να μπει όρθιος στην Τούμπα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλη την οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ για αυτή την βοήθεια, όπως και τον κ. Μελισσανίδη για το δώρο ενός ποδηλάτου ενδυνάμωσης που έκανε στον Γιάννη”.

Ο Γιαννάκης φεύγει στις 12 Σεπτεμβρίου για την Αμερική, όπου θα γίνει η επέμβαση και πριν από αυτήν θα γίνει προεργασία με φυσικοθεραπείες ενδυνάμωσης στη Θεσσαλονίκη, από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Μία σπουδαία ενέργεια για ένα σπουδαίο παιδί, το χαμόγελο του οποίου «χρωμάτισε» φέτος όλα τα γήπεδα της χώρας μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις