Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ξέσπασε στον σύντροφό της επειδή την πιέζει να κάνουν μωρό – «Tου έχω εξηγήσει τους λόγους που δεν θέλω παιδιά»


 Η γυναίκα της ιστορίας και ο σύντροφός της, έχουν δεσμό εδώ και δύο χρόνια. Παρότι δεν είναι βέβαιη αν θέλει να κάνει παιδιά, ο σύντροφός της επιμένει και την πιέζει να ξεκινήσουν οικογένεια.  Έτσι, της στέλνει διαρκώς βίντεο και φωτογραφίες με παιδιά, στην προσπάθειά του να της αλλάξει τη γνώμη. Επίσης, της λέει ότι “τα παιδιά συμβολίζουν την αγάπη μας”, κάτι που την ενοχλεί αφάνταστα.

“Έχω πει επανειλημμένα τους λόγους για τους οποίους δεν θέλω παιδιά, καθώς η ζωή χωρίς αυτά, είναι ευκολότερη”, σημειώνει η κοπέλα.

“Το να κάνεις παιδιά είναι θέμα προτίμησης- εμένα δεν μου ταιριάζει” τονίζει. Ένας επιπλέον λόγος είναι τα ζητήματα με την εικόνα του σώματός της, που προέρχονται από το bullying που έχει υποστεί ως παιδί, κάτι που ο φίλος της επίσης γνωρίζει.

“Νιώθω ότι με αγνοεί και ότι έχει πείσει τον εαυτό του ότι τελικά θέλω παιδιά”

Στο παρελθόν, μάλιστα την “εκλιπαρούσε απελπισμένα” και έλεγε ότι είναι η μόνη γυναίκα με την οποία έχει σκεφθεί να κάνει παιδιά. Ακόμη, της έχει πει ότι “μπορούν να κάνουν ένα μωρό” χωρίς να αλλάξει κάτι στη ζωή τους.

“Το πρόβλημα είναι ότι φοβάμαι πως θα καταλήξω να είμαι μία απαίσια μητέρα για ένα αθώο παιδί” σχολιάζει η 32χρονη. Μετά από τόση επιμονή και πίεση, η γυναίκα ξέσπασε. Του είπε, απελπισμένη ότι έχει βαρεθεί να τον ακούει να της ζητά παιδί.

Είπε επίσης πόσο την ενοχλεί που δεν λέει να την καταλάβει. Τώρα όμως, η κοπέλα σκέφτεται αν ήταν σωστό να ξεσπάσει επάνω στον σύντροφό της.

Εσείς, μπορείτε να καταλάβετε την πίεσή της; Θεωρείτε ότι η σχέση αυτή έχει μέλλον αν κάνουν ένα παιδί, παρά τη δική της απροθυμία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις