Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Άγρια κόντρα Κασσελάκη-Κούγια! (video) - Άγρια κόντρα μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή τον ξυλοδαρμό της συζύγου γνωστού ποινικολόγου!


 Όπως δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως είναι «απαράδεκτη ενέργεια»:

«Ήταν υπερβολική η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του , έχει ανδρικά χαρακτηριστικά, παραδέχθηκε την πράξη του», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας (ΕΔΩ ολόκληρη η τοποθέτησή του σε βίντεο του ΑΝΤ1).

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια προκάλεσε την παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ανήρτησε στο Twitter:

Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.

Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση.

Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι.

Αμέσως ήρθε η απάντηση του Αλέξη Κούγια:

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά.

Αθήνα, 18.6.2024
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας».

Για να ακολουθήσει η τελική απάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα.

Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις