Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Δημοσίευμα-«κόλαφος» για τον Σβαμπ και όσα φέρεται να έκανε εντός του WEF! - Ανοίγουν στόματα με αποδέκτη τον υπερδιεθνιστή ιδρυτή του WEF.


 «Υπό την επίβλεψη πολλών δεκαετιών του Klaus Schwab, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει επιτρέψει να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και διακρίσεων κατά των γυναικών και των μαύρων», αναφέρει σήμερα μία τεράστια εφημερίδα με έδρα της Νέα Υόρκη, προκαλώντας σεισμό!

Επικαλείται «πολλές πηγές», συμπεριλαμβανομένων νυν και πρώην υπαλλήλων του Φόρουμ.

Μια σειρά από γυναίκες υπαλλήλους περιέγραψαν τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν στα χέρια των ανώτερων διευθυντικών στελεχών.

Ορισμένοι εξ αυτών, όπως μεταδίδεται, παραμένουν ενεργοί στο WEF!

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα-«φωτιά», αρκετές γυναίκες εδώ και χρόνια είχαν…παραπονεθεί για τη συμπεριφορά του Σβαμπ.

«Χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του πιο άβολη παρά απειλητική, αλλά ακατάλληλη για έναν ηγέτη».

Ορισμένοι πρώην υπάλληλοι, μιλώντας στην παγκοσμίου βεληνεκούς εφημερίδα, παραδέχονται πως αισθάνονταν «θλίψη» βλέποντας συνάδελφούς τους όλα τα προηγούμενα χρόνια να ζουν όλους αυτούς τους ζωντανούς εφιάλτες!


«Είναι ιδιαίτερα οδυνηρό όταν έρχεται σε αντίθεση με την προθυμία και τη σοβαρότητα με την οποία πολλοί από εμάς συμμετείχαν στο φόρουμ».

Ακολούθησαν οι αναφορές σε «μαζικές απολύσεις» στελεχών εντός του WEF, οι οποίες φαινομενικά δεν είχαν καμία σύνδεση, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για «τοξικό εργασιακό περιβάλλον».

Πολλά από τα περιστατικά που έχουν φέρονται να έχουν καταγγελθεί είναι πολύ πρόσφατα (π.χ. το 2017).

Εκπρόσωπος του Φόρουμ, σχολιάζοντας τις καταγγελίες που ακούστηκαν μέσα από την πασίγνωστη εφημερίδα που έχει έδρα τις ΗΠΑ, ισχυρίστηκε πως πρόκειται για «εσφαλμένες κατηγορίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις