Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Μαλού Κυριακοπούλου: «Πάσχω από Xασιμότο»

 


Για το αυτοάνοσο από το οποίο διαγνώστηκε τελευταία μίλησε η Μαλού Κυριακοπούλου, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από χασιμότο, ενώ αναφέρθηκε στα κιλά που πήρε λόγω της εγκυμοσύνης.

«Είχα πάρει 26 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Πιέστηκα και αγχώθηκα να τα χάσω γιατί είναι και τέτοια η φύση της δουλειάς μου. Μία γυναίκα σε μία περίοδο της ζωής της είναι φυσιολογικό να πάρει κιλά και δεν πρέπει να πιέζεται. Κάποιες τα χάνουν πιο εύκολα και κάποιες δυσκολεύονται. Εμένα μου δημιουργήθηκε ανασφάλεια γιατί ίσως με απασχολούσε λόγω των ερεθισμάτων που είχα κι εγώ από την κοινωνία και των απαιτήσεων που είχαν κάποιοι άνθρωποι από εμένα. Ήταν λάθος που το έβλεπα έτσι» δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ.

«Αποφάσισα ότι δεν μου αξίζει να το περνάω όλο αυτό κι αγάπησα περισσότερο το σώμα μου. Λόγω της μέσης μου που έχω ένα πρόβλημα, γυμνάζομαι συντηρητικά κάνοντας πιλάτες. Φροντίζω να μη φέρνω το σώμα μου στα όριά του και προσέχω τη διατροφή μου. Έχω θυροειδή και τελευταία μου προέκυψε το αυτοάνοσο χασιμότο το οποίο δε μπορείς να ελέγξεις με φαρμακευτική αγωγή. Πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου γιατί παίρνω πολύ εύκολα κιλά» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις