Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Λήμνος: Ασθενής πήγε με έντονους πόνους στην κοιλιά στο νοσοκομείο και μετά έστειλε 25 πιτόγυρα


 Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ασθενής για να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου στην Λήμνο, οι οποίοι τον φρόντισαν όταν πήγε με φρικτούς πόνους στην κοιλιά.

Το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου έφτασε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στα εξωτερικά ιατρεία με έντονο πόνο στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, limnosreport.gr, ο άνδρας,  βρέθηκε στην Λήμνο προσκεκλημένος σε γάμο συνδυάζοντας το γεγονός με ολιγοήμερη παραμονή στο νησί.

Οι έντονοι πόνοι το απόγευμα της Τετάρτης τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου και οι εφημερεύοντες γιατροί και νοσηλευτές αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό και έπειτα από λίγη ώρα ο άνδρας αποχώρησε για να επιστρέψει στο διαμέρισμά του.

Όμως πριν επιστρέψει στο διαμέρισμα για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία έκανε μια στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης και έστειλε 25 πίτες με γύρο (τυλιχτά) στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους. Σημειώνεται ότι στην Λήμνο το τυλιχτό  κοστίζει 4,30/έκαστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις