Παρασκευή 11 Απριλίου 2025

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα - H πρόγνωση για την Μεγάλη Εβδομάδα Τι ανέφερε ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης

 


Με σύμμαχο τον καιρό θα κάνουμε Πάσχα, καθώς οι αστάθειες που πλήττουν τη χώρα αναμένονται να υποχωρήσουν την Κυριακή. Από τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο τοπικά να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη, σήμερα θα έχουμε άστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Βροχές θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες σε Κρήτη, Θεσσαλία, Σποράδες, Κυκλάδες, Ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια, που θα διακόπτεται από διαστήματα με συννεφιά. Η μέση θερμοκρασία θα κινηθεί στους 16-19 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική η συννεφιά θα αρχίσει να υποχωρεί το μεσημέρι. Ισχυροί άνεμοι 6-7 μποφόρ θα πνέουν κυρίως στον Σαρωνικό. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη η συννεφιά θα υποχωρήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα
Άστατο καιρό θα έχουμε και το Σάββατο. Βροχές θα εκδηλωθούν στο νότιο και νότιο-ανατολικό Αιγαίο. Η μέση θερμοκρασία θα κινηθεί στους 19 βαθμούς Κελσίου.
Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα είναι πιθανό να δούμε κάποιες βροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις