Σάββατο 10 Μαΐου 2025

Έκανε πλάκα από μεγάφωνο περιπολικού και συνελήφθη - Ο 24χρονος εργαζόμενος πλυντηρίου αυτοκινήτων, προτού πλύνει το όχημα της αστυνομίας, θεώρησε καλή ιδέα να κάνει από τα μεγάφωνά του... τον παλιατζή


 Ήθελε να κάνει πλάκα με περιπολικό που έπρεπε να πλύνει και… τελικά οι αρχές του πέρασαν χειροπέδες.

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου πήγαν σε πλυντήριο αυτοκινήτου προκειμένου για να καθαριστεί το περιπολικό.

Σύμφωνα με το cretapost, ένας 24χρονος εργαζόμενος στην επιχείρηση, θέλοντας να κάνει πλάκα, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο έκανε χρήση του μεγαφώνου του περιπολικού, παριστάνοντας τον… παλιατζή! Μάλιστα, αυτήν την πράξη την κατέγραψε με το βίντεο του κινητού του και την ανάρτησε στο facebook.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

00:00
00:17

 Το αποτέλεσμα ήταν ο 24χρονο να συλληφθεί με την κατηγορία της αντιποίησης και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις