Σε (πολύ) ώριμο σημείο έχουν προχωρήσει οι επαφές της διοίκησης του ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, όπως εντόνως συζητιέται στην τηλεοπτική πιάτσα.
Έχει αναπτυχθεί στη διάρκεια αρκετών συναντήσεων «μια πολλή θετική-γόνιμη κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών», επιβεβαιώνει στο topontiki.gr άνθρωπος που είναι «μέσα» στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα όχι μόνον του Φαληρικού ραδιοτηλεοπτικού Ομίλου, αποσαφηνίζοντας πως «τζίφρες σε συμβόλαια ακόμη δεν έχουν μπει».
Εφόσον σταθμός και παρουσιάστρια «σφραγίσουν» με υπογραφές, σε σύμβαση, τη συνεργασία τους αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν, η Στεφανίδου θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη προγράμματος του καναλιού αλλά σε καμία περίπτωση «απέναντι» από το «Live news» και τον Νίκο Ευαγγελάτο.
Το πιθανότερο σενάριο είναι η καθημερινή εκπομπή που θα κάνει να μεταδίδεται όταν θα αποχαιρετά τους τηλεθεατές του ο Ευαγγελάτος στο Mega για να αρχίσει το τηλεπαιχνίδι «Τhe Chase».
Αντιστοίχως ο ΣΚΑΪ στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βγάζει στον αέρα το τηλεπαιχνίδι «Still standing». Από το Σεπτέμβριο θα διαφοροποιείται και στη ώρα εκείνη θα μεταδίδεται η εκπομπή της Στεφανίδου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ώστε να δίνει πάσα τηλεθέασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου