Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025

Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Θα έρθει στην Ελλάδα, εγώ δεν είναι εφικτό να πάω λόγω των παιδιών»


 Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησαν σε έξοδό της οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μπρούνο Τσερέλα, αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της θα έρθει να μείνει στην Ελλάδα και εξήγησε τον λόγο που δεν θα μπορούσε εκείνη να μετακομίσει στην Ιταλία

Στη διάρκεια των δηλώσεών της, η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε ότι: «Ισχύει ότι ο Μπρούνο θα έρθει στην Ελλάδα, εγώ δεν είναι εφικτό να πάω λόγω των παιδιών. Ο Μπρούνο είναι σαν να είναι εδώ, ούτως ή άλλως, γιατί εδώ θεωρεί ότι είναι το σπίτι του, οπότε η μόνη επιλογή είναι αυτή».

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου για το Instagram, η ηθοποιός απάντησε: «Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε influencer, ούτε δημιουργό περιεχομένου, θεωρώ ότι είμαι μια ηθοποιός που για κάποιον λόγο έτυχε από πολύ νωρίς να μπω στο κομμάτι του Instagram και να έχω μια επιτυχημένη πορεία εκεί, σε ένα βαθμό που δεν το περίμενα, ούτε το προσπάθησα, ούτε ήταν στόχος μου. Δόξα τω Θεώ με αγαπάνε πολλά brands, με εμπιστεύονται και εγώ το ίδιο και κάνω αυτό που αγαπάω. Είναι μια έξτρα δουλειά που προφανώς φέρνει και χρήματα, αλλά δεν είναι η βασική μου δουλειά. Αν αύριο κλείσει το Instagram εγώ θα συνεχίσω να ζω με τον ίδιο τρόπο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις