Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2026

Στη φυλακή οδηγείται 28χρονος που κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά την γυναίκα του

 


Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, όταν η γυναίκα βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει στις Αρχές, αναζητώντας προηγουμένως βοήθεια σε κοινωνικούς λειτουργούς. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πράξεις που καταγγέλθηκε ότι τελέστηκαν την περίοδο 2023 – 2024, σε Κόρινθο και Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε το ζευγάρι.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 28χρονο για απλή σωματική βλάβη, παράνομη βία και απειλή -όλες σε βαθμό πλημμελήματος με τον νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού. Με την ίδια απόφαση αθωώθηκε για την πράξη της βαριάς ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης (κακούργημα).

Η έφεση αποφασίστηκε να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα ο καταδικασθείς να επιστρέψει στις φυλακές, όπου κρατείται προσωρινά για υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις