Τέλος στα σενάρια που θέλανε να υπάρχει σχετική προσέγγιση του διαγραφέντος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, με τη Νέα Δημοκρατία έβαλε το πρωί της Παρασκευής ο Παύλος Μαρινάκης.
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», απάντησε κατηγορηματικά ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.
Σημειώνεται ότι η διαγραφή του κ. Κωνσταντινόπουλου αποτέλεσε στην ουσία το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου αφού εδώ και μήνες ο βουλευτής άφηνε αιχμές για την ηγεσία και τη στρατηγική του κόμματος.
Μάλιστα, συχνά-πυκνά οι δηλώσεις του αξιοποιούνταν από τη Νέα Δημοκρατία και τον συμπολιτευόμενο Τύπο προκαλώντας πολιτικά προβλήματα στη Χαριλάου Τρικούπη και ενίσχυαν τη φημολογία περί πιθανής προσέγγισης από την Πειραιώς.
Παρέδωσε τη βουλευτική έδρα στο ΠΑΣΟΚ
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την παραίτησή του από βουλευτής υπέβαλε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, λίγες μόλις ώρες μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη.
Κατόπιν τούτου, όπως ο ίδιος ενημέρωσε, η βουλευτική έδρα του Νομού Αρκαδίας, όπου εκλεγόταν ο κ. Κωνσταντινόπουλου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνεται ότι ο πρώτος επιλαχών στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια είναι ο Βαγγέλης Γιαννακούρας.
«Σε όλη μου τη θητεία, είχα τις θέσεις μου και τις απόψεις μου, αλλά συντασσόμουν πάντα με την πλειοψηφία του κόμματός μου», αναφέρει ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε μήνυμα που έστειλε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη.
Στο ίδιο μήνυμα εκφράζει την πεποίθησή του ότι «οι βουλευτές υπηρετούν τον λαό και την παράταξη με την οποία εξελέγησαν».
Ενημερώνει, ακόμη, ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής να κάνει την τελευταία του ομιλία την ημέρα εκλογής του νέου Αντιπροέδρου της Βουλής εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο και θα ψηφίσει, όπως δηλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου