Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την υπόθεση της κακοποίησης βρέφους στον Πύργο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, patrisnews.com, ο σύντροφος της μητέρας δάγκωνε και έκαιγε με τσιγάρο το κοριτσάκι, το οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από λίγες ώρες η μητέρα του παιδιού και ο σύντροφος βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ηλείας, μετά την ποινική δίωξη που τούς ασκήθηκε σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Και οι δύο, μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με απόφαση της Ανακρίτριας και τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελικής λειτουργού.
Η Εισαγγελέας που χειρίστηκε τη συγκεκριμένη υπόθεση απήγγειλε κατηγορίες τόσο στη μητέρα, όσο και στον σύντροφό της, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου, αφού τα σημάδια στο βρέφος ήταν δεκάδες και εμφανέστατα, ενώ την ίδια ώρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η μητέρα κατηγορείται ότι δεν έκανε καμία ενέργεια για να αποτρέψει τα όσα συνέβαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου