Σάββατο 23 Μαΐου 2026

Πορτογαλία: Προφυλακίστηκε η μητέρα που εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της στον δρόμο


 Προφυλακίστηκαν σήμερα στην Πορτογαλία, μία 41χρονη Γαλλίδα και ο σύντροφός της, καθώς θεωρούνται ύποπτοι ότι εγκατέλειψαν τα δύο ανήλικα παιδιά της γυναίκας σε αυτοκινητόδρομο στο νότιο τμήμα της χώρας.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ανακριτής που εξέτασε τις απολογίες τους στο δικαστήριο του Σετούμπαλ αποφάσισε την προσωρινή κράτησή τους για τα αδικήματα της επιβαρυμένης επίθεσης, της έκθεσης σε κίνδυνο και της εγκατάλειψης.

Μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη από τις πορτογαλικές αρχές, το ζευγάρι οδηγήθηκε χθες ενώπιον ενός ανακριτή του δικαστηρίου του Σετούμπαλ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50 χλμ νότια της Λισαβόνας, σε κοντινή απόσταση από την περιοχή όπου τα αγοράκια εντοπίστηκαν από έναν οδηγό το βράδυ της Τρίτης, ενώ έκλαιγαν και κάθονταν στην άκρη ενός δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις