Η Μαρία Σολωμού μίλησε ανοιχτά για προσωπικές σκέψεις και φαντασιώσεις της σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Λάγιου «The Love Debate» και ανάμεσα σε αυτές αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάει και με άλλη γυναίκα.
Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού γρήγορων ερωτήσεων, η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για θέματα σχέσεων και σεξουαλικότητας, χωρίς να διστάσει να απαντήσει με ειλικρίνεια.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «έχει συμβεί να έχω φαντασιωθεί σύντροφό μου να πηγαίνει με άλλες», ενώ παραδέχτηκε επίσης ότι «έχω σκεφτεί να κάνω σεξ με γυναίκα».
Επίσης, η ίδια μίλησε για περιστατικά που έχει βιώσει, λέγοντας ότι «μου έχει τύχει ένας άνδρας να μου προτείνει εμμέσως να πάω μαζί του με χρήματα», ενώ πρόσθεσε πως «έχει τύχει και έχω δει πορνό».
Οι δηλώσεις της προκάλεσαν συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ηθοποιό να επιλέγει να μιλήσει χωρίς φίλτρο για προσωπικά της ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου