Φως στα ακριβή αίτια θανάτου ενός 63χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός, σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένος σε σεντόνια μέσα σε διαμέρισμα στο Παγκράτι. αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροψοτομή από τον ιατροδικαστή.
Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές έχουν προσάγει τον αδερφό του ο οποίος ήταν μέσα στο σπίτι που βρέθηκε η σορός, σε διπλανό δωμάτιο.
Η σορός του νεκρού άνδρα αποκαλύφθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, λίγο μετά τις επτά, όταν ένοικος της πολυκατοικίας, επί της οδού Αστυδάμαντος, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, αναφέροντας έντονη δυσοσμία που προερχόταν από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και αφού κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, εντόπισαν τη σορό ενός 63χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένη μέσα σε σεντόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο 63χρονος αδελφός του, ο οποίος ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Ο άνδρας αρχικά προσήχθη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Απαντήσεις από τη νεκροψία
Σε ότι αφορά τις αιτίες θανάτου του 63χρονου παραμένουν μυστήριο.
Απαντήσεις πρόκειται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, από την οποία θα προκύψει εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αν ο θάνατος οφείλεται σε άλλη αιτία.
Αν και οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανότατα δεν είναι εγκληματική ενέργεια.
Την ίδια στιγμή ο αδελφός του νεκρού εξετάζεται από τις αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη μέσα στο διαμέρισμα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια, πρώην αστυνομικοί, διέμεναν για αρκετά χρόνια στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και φέρονται να αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι ανέφεραν ότι κατά καιρούς δημιουργούνταν εντάσεις, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, τα δύο αδέλφια φέρονται να καβγάδιζαν τόσο μεταξύ τους όσο και με άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου