Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Δήλωση ΣΟΚ νομπελίστα! “Σε λίγο θα δούμε αποκεφαλισμούς Χριστιανών στην Ευρώπη…"

Σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση τους προέδρου της Δημοκρατίας της Πολωνίας, Λεχ Βαλέσα, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε βραβευτεί με βραβείο Νόμπελ.
Ο Βαλέσα παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ του Ισραήλ και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για αυτά που έρχονται στην Ευρώπη. 

«Καταλαβαίνω γιατί η Πολωνία και η Ευρώπη φοβούνται την εισροή τους. Φτάνουν από μέρη όπου οι άνθρωποι αποκεφαλίζονται. Ανησυχούμε ότι το ίδιο θα συμβεί σε εμάς».

«Εάν η Ευρώπη ανοίγει τις πύλες της, σύντομα εκατομμύρια θα έρθουν μέσα και καθώς θα ζουν ανάμεσά μας θα αρχίσουν να ασκούν τα δικά τους έθιμα, συμπεριλαμβανομένου του αποκεφαλισμού», πρόσθεσε.

Επιπλέον ο Βαλέσα άσκησε κριτική στον τρόπο μετανάστευσης, καθώς οι μετανάστες δε σέβονται τα τοπικά ήθη και έθιμα, ενώ επιπλέον υπογράμμισε πως δεν ενσωματώνονται από τις ευρωπαϊκές κοινότητες.

«Εμείς οι Πολωνοί ήμασταν επίσης μετανάστες και πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού. Αλλά όπου και να πηγαίναμε, σεβόμασταν την τοπική κουλτούρα και τους νόμους. Αυτοί οι μετανάστες είναι διαφορετικοί. Ακόμη και δεύτερη ή τρίτη γενιά, πχ στη Γαλλία, που έλαβαν καλή μόρφωση και έκαναν χρήματα, εξακολουθούν να στρέφονται εναντίον των χωρών που τους υποδέχτηκαν».ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις