Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! «ΤΣΙΦΛΙΚΙ» τους Έχουν Κάνει το ΑΙΓΑΙΟ οι Τούρκοι!! Έστειλαν Μήνυμα σε Ελληνικό Αεροσκάφος!!

Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση τρέχει να σώσει τους απανταχού αλλοδαπούς και αλλόθρησκους και να καταστρέψει μέσω της ανελέητης φορολογία τον ελληνικό λαό…
Υπάρχει λόγος να ασχοληθεί με την Τουρκία; Άλλωστε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με την υπογραφή τους στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, έβαλαν μόνοι τους τους Τούρκους μπάστακες στο Αιγαίο Πέλαγος… Με το ΝΑΤΟ να τους Κάνει πλάτες…
Τουρκική αλητεία στην καρδιά του Αιγαίου!
Έχουν χάσει το μέτρο οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Συμπεριφέρονται σαν να είναι “τσιφλίκι” τους και κάνουν ότι μπορούν για να επιδείξουν αυτή την νοοτροπία.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες η τουρκική φρεγάτα GAZIANTEP που συνόδευε το CESME στην “περιοδία” του, κάλεσε στον ασύρματο (στη συχνότητα που ακούν τα πολιτικά Α/Φ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ αεροσκάφος στην περιοχή του Κεντρικού Αιγαίου, λέγοντας ότι εάν χρειαστείτε κάτι (σε περίπτωση ανάγκης) …είμαστε εδώ.
Άρα να και η αμφισβήτηση στον τομέα Έρευνας και Διάσωσης με την έννοια του είμαστε εδώ πριν από σας για σας.
Η Αθήνα μπορεί να έχει επιλέξει την τακτική του “κάνω πως δεν καταλαβαίνω” για λόγους που μέχρι ένα σημείο θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και κατανοητοί. Θα πρέπει όμως να βάλει κάποιο όριο γιατί οι “απέναντι” δεν έχουν κανένα. Οι προκλήσεις είναι απανωτές και διαρκώς κλιμακούμενες. Καλό είναι κάποιος να τους βάλει “πάγο”Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις