Υλικά
Αυγά 6 τεμ
Πατάτες 4 τεμ
Λουκάνικα χωριάτικα 3 τεμ
Ελαιόλαδο 1 κούπα
Δυόσμος φρέσκος 5-6 φύλλα
Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Κόβουμε τις πατάτες ροδέλες και τις τηγανίζουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο. Κόβουμε τα λουκάνικα σε χονδρά κομμάτια και τα σοτάρουμε. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τον δυόσμο ψιλοκομμένο και ενσωματώνουμε τα υπόλοιπα υλικά (η ποσότητα των υλικών επαρκεί για γεύμα τεσσάρων ατόμων). Στο τηγάνι που τηγανίσαμε τις πατάτες, αφήνουμε τόσο λάδι όσο χρειάζεται για να καλύψουμε τον πάτο της φρουτάλιας και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ, το διαμορφώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα και τοποθετούμε το καπάκι. Μετά από 3 περίπου λεπτά και με την βοήθεια ενός ρηχού πιάτου την γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, τοποθετούμε πάλι το καπάκι και την ψήνουμε για άλλα 3 με 4 λεπτά. Η φουρτάλια είναι έτοιμη για σερβίρισμα..
Την συνταγή, καθώς και την φωτογραφία για φουρτάλια Άνδρου, μας έδωσε ο κύριος Ιωάννης Ξένος τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως…
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
-
H Kami Girl στο facebook: EΛΑ ΝΑ KANOYME ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....
-
Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε μια γυναίκα που έχει χάσει τον άνδρα της από οξεία μυελογενή λευχαιμία στο Αττικό νοσοκομείο,
-
Κασσινα Βασιλικη Eίναι η γνώμη μου ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ :
-
Συνεχίζονται τα προειδοποιητικά βίντεο για την Συνθήκη της Πανδημίας, η οποία επιδιώκεται να ψηφιστεί τον Μάιο και κατά πολλούς θα επιφέρε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου