Υλικά
1,5 κιλό σέσκουλα
250 γραμμάρια αρνίσιο κιμά
150 γραμμάρια μαυρομάτικα φασόλια
1 κρεμμύδι
1 κουτάλι της σούπας πελτέ
1 κουταλιά της σούπας πάστα κόκκινης πιπεριάς
2 γραμμάρια πάπρικα σκόνη
100 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα μαυρομάτικα 1 ώρα σε κρύο νερό, τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα με 500 ml βραστό νερό και τα βράζουμε 35 με 40 λεπτά.
Πλένουμε τα σέσκουλα ,κόβουμε τα κοτσάνια τους και στη συνέχεια κόβουμε τα φύλλα σε λεπτές λωρίδες. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τον κιμά για πέντε λεπτά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε 20 λεπτά ανακατεύοντας. Βάζουμε τον ντοματοπολτέ και την πάστα κόκκινης πιπεριάς. Αλατοπιπερώνουμε.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε μερικά λεπτά χωρίς να σταματήσουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε τα φασόλια που έχουμε βράσει και τα έχουμε στραγγίξει και μαγειρεύουμε 5-10 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε τα σέσκουλα, την πάπρικα σε σκόνη και 200 ml νερό και μαγειρεύουμε πέντε λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
-
H Kami Girl στο facebook: EΛΑ ΝΑ KANOYME ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....
-
Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε μια γυναίκα που έχει χάσει τον άνδρα της από οξεία μυελογενή λευχαιμία στο Αττικό νοσοκομείο,
-
Κασσινα Βασιλικη Eίναι η γνώμη μου ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ :
-
Συνεχίζονται τα προειδοποιητικά βίντεο για την Συνθήκη της Πανδημίας, η οποία επιδιώκεται να ψηφιστεί τον Μάιο και κατά πολλούς θα επιφέρε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου