Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πίτσα με προσούτο σύκα και γκοργκοντζόλα

Υλικά
225 γραμμάρια μοτσαρέλα

225 γραμμάρια Γκοργκοντζόλα ή μπλου τσιζ
½ κρεμμύδι
8 σύκα
200 γραμμάρια προσούτο
8 φρέσκα σύκα



Εκτέλεση
Κόβουμε την μοτσαρέλα , τα σύκα και το κρεμμύδι σε κύβους.

Ανοίγουμε την ζύμη και την ψήνουμε για 5-6 λεπτά.

Την βγάζουμε και προσθέτουμε την μοτσαρέλα την  γκοργκοντζόλα , τα σύκα και τα κρεμμύδια.

Την ψήνουμε μέχρι να λυόσουν τα τυριά. Την βγάζουμε και προσθέτουμε το προσούτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις