Υπάρχει ένας τρόπος να μαγειρέψετε το χοιρινό σας έτσι ώστε να γλείφετε -κι εσείς και οι καλεσμένοι σας- τα δάχτυλά σας:
προσθέτοντάς του πορτοκαλάδα και σιρόπι σφενδάμου.
Η σεφ και ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, Sarabeth Levine, συγγραφέας του Sarabeth’s Good Morning Cookbook έχει ένα μυστικό για το τέλειο χοιρινό: το χυμό πορτοκαλιού.
Υλικά
1 φέτα μαγειρεμένου χοιρινού του μισού κιλού
2/3 του φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κουτ. της σούπας σιρόπι σφενδάμου
1 πρέζα πιπέρι
Οδηγίες
Αφού έχετε μαγειρέψει το χοιρινό σας, ξεπλύνετέ το και μαρινάρετέ το στο ψυγείο όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 1 ώρα, μέσα σε χυμό πορτοκαλιού, σιρόπι σφενδάμου και μαύρο πιπέρι. Την επόμενη ημέρα ψήστε το για 6-8 λεπτά σε μια λαδόκολλα που θα έχετε αλείψει με λάδι, γυρίζοντάς το μια φορά. Κόψτε το και σερβίρετέ το ζεστό, προκειμένου να γευτείτε πόσο νόστιμο είναι!
clickatlife.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
-
H Kami Girl στο facebook: EΛΑ ΝΑ KANOYME ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....
-
Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε μια γυναίκα που έχει χάσει τον άνδρα της από οξεία μυελογενή λευχαιμία στο Αττικό νοσοκομείο,
-
Κασσινα Βασιλικη Eίναι η γνώμη μου ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ :
-
Τα περιβόητα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams που έχουν εδώ και μήνες σταλεί στην Ουκρανία, καίγονται ή καταλαμβάνονται σε άθικτη κατάσταση...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου