Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Μαρίνα 37 ετών: Ψάχνω κάποιον να απατήσω τον άντρα μου, αλλά θέλω να είναι…Δείτε Φωτό

Μία αρκετά πρωτότυπη αγγελία μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια και ειδικά με τον τρόπο τον οποία η γυναίκα περιγράφει την απόγνωση της και την αδιάλειπτη αναζήτηση, της σεξουαλικής της ευτυχίας.



Σε γνωστό site ερωτικών αγγελιών είδαμε μία αγγελία μιας 37 xρόνης ομολογουμένως πολύ όμορφης γυναίκας που έχει σκοπό να απατήσει τον σύζυγό της, αλλά με μία σημαντική προϋπόθεση. Η 37χρονη γυναίκα τονίζει στην αγγελία της, ότι θέλει ο άντρας με τον οποίο θα παραβρεθεί, να έχει διάρκεια τουλάχιστον 20 λεπτά και μάλιστα για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα αυτό προτείνει και το πασίγνωστο πλέον σε όλους epimedium.

Το κωμικοτραγικό σημείο σε όλη την ιστορία είναι ότι σύμφωνα με την εταιρεία που διαθέτει τον παγκοσμίως πασίγνωστο προϊόν στην Ελλάδα είναι ότι: Το Epimedium-macun έχει σκοπό να δένει τα ζευγάρια και να τους χαρίζει έντονες ερωτικές περιπτύξεις. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση τελικά μάλλον αυτό για την συγκεκριμένη κυρία λειτούργησε λίγο αντίθετα.

Εμείς από την μεριά μας και με έντονο το στοιχείο του χιούμορ ευχόμαστε καλή επιτυχία στην 37χρονη και τον νέο της σύντροφο, που μάλλον δεν θα την χρειάζονται αφού ήδη η αγγελία έχει 180.000 εμφανίσεις πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον έχει βρεί αυτό που ψάχνει.

Ωστόσο κάποιος πρέπει να ενημέρωση τον δύσμοιρο σύζυγό της να ξεκινήσει και αυτός την κατανάλωση του Epimedium μήπως και καταφέρει να σώσει τον γάμο του αν και αυτό μοιάζει λίγο ουτοπικό.

Για την ιστορία τo epimedium είναι ένα βιολογικό σκεύασμα με πολλά βότανα που έχει αφιερώσει το επιστημονικό περιοδικό της Αμερικανικής ένωσης βιολόγων και χημικών στην (US FDA) το συλλεκτικό της τεύχος και το ανέφερε ως το Superfood του 21 αιώνα.,


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις