Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ) - Τα ΜΑΤ μπήκαν στο λιμάνι ΤΗΣ ΧΙΟΥ!!! Στο λιμάνι των Μεστών οι αιρετοί της Χίου για το πρώτο τετ-α τετ με τα ΜΑΤ (ΦΩΤΟ)

Αποκλείστηκαν τα Μεστά από τρίτη διμοιρία των ΜΑΤ. Προκαλούν το λαϊκό αίσθημα οι κινήσεις των ΜΑΤ. Ενώ δυο διμοιρίες βρίσκονται στο λιμάνι των Μεστών, μια τρίτη έχει αποκλείσει τον
δρόμο από το χωριό προς τον λιμένα έτσι ώστε να αποτρέψει την προσέλευση κι άλλων διαμαρτυρόμενων πολιτών.

Μέσα από τις κινήσεις των ΜΑΤ η κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα παιχνίδι επίδειξης ισχύος τα οποία όμως πολλές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις γυρίζουν μπούμερανγκ με δυσάρεστα αποτελέσματα.



22:30 Στον χερσαίο χώρο του λιμανιού των Μεστών, μέσα από τα κιγκλιδώματα έχουν εισχωρήσει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Μπουγδάνος, ο δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και  οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων μαζί με άλλους αιρετούς και απλούς πολίτες.

Όλοι αναμένουν την άφιξη του πλοίου ΠΗΓΑΣΟΣ που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένονταν να φέρει στο νησί μας διμοιρίες των ΜΑΤ. Στο λιμάνι των Μεστών βρίσκεται και η λιμενάρχης κ. Ειρήνη Αργυρη.

Παράλληλα πληθαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή σχεδιασμού από πλευράς κυβέρνησης και άφιξη των ΜΑΤ τελικά με το πλοίο Blue Star Naxos.

Το πλοίο έφυγε από το λιμάνι του Πειραιά στις 20:30  και κινείται προς Χίο, πιθανότατα το Λιμάνι των Μεστών.

Να σημειωθεί πως το πλοίο επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο προς Σύρο στις 7 30 αλλά άλλαξε το δρομολόγιο για 10:30 το πρωί ενώ όπως συνέβη και με το ΠΗΓΑΣΟΣ δεν ανιχνεύεται το σήμα του στο marine traffic.

Στο λιμάνι των Μεστών έφτασε περίπου στις 22.00 αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου Χίου, εν αναμονή της άφιξης του πλοίου ΠΗΓΑΣΟΣ το οποίο αναμένεται να μεταφέρει τις διμοιρίες των ΜΑΤ στο νησί.

21.30 Καθ’ οδόν για το λιμάνι των Μεστών βρίσκονται οι αιρετοί της Χίου, λίγο μετά της 21.00 της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου 2020 με πρόθεση να επιφυλάξουν “υποδοχή” στο πλοίο ΠΗΓΑΣΟΣ που αναμένεται το ίδιο βράδυ να φτάσει στα Μεστά αποβιβάζοντας τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Στο λιμάνι των Μεστών σύμφωνα με πληροφορίες του astraparis.gr θα βρεθούν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και οι επικεφαλής των συνδυασμών του δημοτικού συμβουλίου.




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ https://astraparis.gr/

ΝΕΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις