Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Χορεύοντας με τον κορονωϊό: Ο Ε.Τ. βρέθηκε σε πριβέ ελληνορωσικό πάρτι με τον Αντώνη Ρέμο στο μικρόφωνο [εικόνες]

Από την Αθήνα μέχρι τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη το μόνο που δεν άλλαξε η πανδημία του κορoνοϊού είναι η διάθεση για διασκέδαση.

Η λήξη του lockdown έφερε κύμα πάρτι και εκδηλώσεων που πολλές φορές κατέληξαν σε συνωστισμό και οδήγησαν σε λουκέτα ακόμα και σε εμβληματικά κλαμπ. Το στοίχημα όμως αρχίζει πλέον να κερδίζεται με αποστάσεις ακόμα και στον χορό, όπως έγινε σε privé ελληνορωσικό πάρτι στη Θεσσαλονίκη με guest τον Αντώνη Ρέμο.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη χαρά του που βρέθηκε ξανά στη σκηνή για πρώτη φορά μετά τη συναυλία του στο Tae Kwon Do στο Φάληρο, τον περασμένο Φεβρουάριο. Παρά την πολύμηνη απουσία, βρήκε αμέσως τη φόρμα του και ξεσήκωσε τους καλεσμένους ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που έχουν κάνει διεθνή καριέρα. Κατά διαστήματα απευθυνόταν στο κοινό με ρωσικές λέξεις και προκαλούσε ενθουσιασμό σφυρίζοντας ρωσικούς σκοπούς συνοδεία βιολιού και μπουζουκιού. Η χαρά του, άλλωστε, ήταν διπλή, αφού η επιστροφή στη δική του κανονικότητα ξεκίνησε από την πόλη όπου γεννήθηκε.
Μόλις 50 καλεσμένοι 
Το πάρτι δόθηκε σε πολυχώρο της Θέρμης από τον ρωσικής καταγωγής επιχειρηματία Στέλιο Μιχαηλίδη με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του, Ναταλί, για την οποία ήθελε ένα πολύτιμο δώρο και επέλεξε την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου. Η γιορτή ξεκίνησε με κοκτέιλ στον κήπο που είχε εντυπωσιακή θέα μέχρι τη θάλασσα. Εκεί οι μόλις 50 καλεσμένοι από την Ελλάδα και τη Ρωσία είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τη νέα επιχειρηματική πραγματικότητα μετά την καραντίνα.
Ο κ. Μιχαηλίδης, που ζει αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας μέσω εταιρίας που τοποθετεί φώτα οδοποιίας και παράλληλα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τουριστική επένδυση με πεντάστερο ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Οι οικοδεσπότες είχαν παρακαλέσει τους καλεσμένους τους να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού πριν φτάσουν στον χώρο της εκδήλωσης, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου και να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις. Πολλοί επέλεξαν τα γρήγορα τεστ, ώστε να έχουν άμεσα αποτελέσματα. Επιπλέον, είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, αρχικά με την επιλογή του χώρου που έδινε τη δυνατότητα να απλωθούν τα τραπέζια και ο κόσμος και να μην υπάρξει συνωστισμός. Το προσωπικό, από τους σερβιτόρους μέχρι τους σεφ, φορούσε μάσκες, ενώ σε όλα τα τραπέζια, στις εισόδους και τις εξόδους είχαν τοποθετηθεί μπουκάλια με αντισηπτικό.
Χλιδή και γκουρμέ πιάτα
Η μεγάλη πίστα έδωσε τη δυνατότητα να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ακόμα και στον χορό. Οταν η εορτάζουσα έκοψε την τούρτα των γενεθλίων της, με τον Αντώνη Ρέμο να της τραγουδάει «Χρόνια Πολλά», οι εντυπωσιακές Ρωσίδες φίλες της άρχισαν να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής και οι κύριοι τις ακολούθησαν.
Η εορτάζουσα με την εντυπωσιακή τούρτα της.
Οι οικοδεσπότες, Στέλιος και Ναταλί Μιχαηλίδη, με τον δικηγόρο Δημήτρη Χριστόπουλο και τη σύζυγό του.
Το «παρών» στη γιορτινή βραδιά έδωσαν καλεσμένοι που ήρθαν ειδικά για το πάρτι από το εξωτερικό με ιδιωτικές πτήσεις και άλλοι που ταξίδεψαν από την Αθήνα, ακόμα και από την Κέρκυρα. Στο τέλος έγιναν όλοι μια παρέα και τραγουδούσαν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο σ’ ένα σκηνικό χλιδής με γκουρμέ πιάτα, ακριβά κρασιά και ανθοδέσμες με παιώνιες, τα αγαπημένα λουλούδια των πλουσίων και διασήμων. Στη συνέχεια βγήκαν τα ποτά μέχρι το τέλος του προγράμματος, λίγο πριν από τις 2.00 το πρωί. Για τους περισσότερους, αν όχι για όλους, ήταν το πρώτο πάρτι μετά την καραντίνα και η καλύτερη αρχή γι’ αυτό το καλοκαίρι. Ο Αντώνης Ρέμος ζήτησε παραγγελιές από τους Ρώσους που ήξεραν ελαφρώς… παραλλαγμένους τους τίτλους των τραγουδιών του, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ. Τα λικνίσματα διαδέχθηκαν βαριά ζεϊμπέκικα και τους ξένους προσκεκλημένους, που ενθουσιάστηκαν με τον Ελληνα τραγουδιστή, να ρωτούν για την επόμενη εμφάνισή του, που πιθανότατα θα είναι στη Μύκονο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις