Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Big Brother: Έξαλλη η Σοφία – «Αυτό είναι στημένο. Άντε γ@@@@υ» (video)


 Big Brother: Απίστευτες εκφράσεις από τη Σοφία Δανέζη, όταν έμαθε πως θα είναι υποψήφια.

Γνωρίζαμε από το μεσημέρι της Τρίτης (6/10) μετά από spoiler, πως η Σοφία Δανέζη μαζί με την

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, καθώς παραβίασαν βασικό κανόνα του παιχνιδιού.

Οι δύο παίκτριες, όπως ανέφερε ο Big Brother στις παίκτριες, τέθηκαν υποψήφιες καθώς καλύψαν τα μικρόφωνά τους όταν πήγαν στο μπάνιο και δεν ακουγόταν το τι λένε. Όταν οι δυο τους κλήθηκαν από το «Μεγάλο Αδερφό» στο δωμάτιο επικοινωνίας και ενημερώθηκαν για αυτή την απόφαση, η Σοφία Δανέζη άρχισε να αντιδρά έντονα.

Οι παίκτριες τόνιζαν πως δεν έκαναν κάτι τέτοιο, με την τραγουδίστρια να αρχίζει τις φωνές στον Big Brother και να λέει πως αυτή η απόφαση είναι στημένη! Μάλιστα, κατά την έξοδο τους από το δωμάτιο επικοινωνίας, η Σοφία ακούστηκε να λέει «f**k off» που σημαίνει στα ελληνικά «άντε γ@@@υ».

Όταν βγήκαν στο σαλόνι και ανακοίνωσαν την απόφαση της παραγωγής, η Σοφία Δανέζη δεν σταμάτησε να φωνάζει και να λέει πως αυτή η απόφαση είναι στημένη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ (ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις