Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Μάκης Δημάκης - Πάνος Καλίδης: Ένα μοναδικό δίδυμο διασκέδασης στο Έμπατη North Live Stage


 

Μάκης Δημάκης και Πάνος Καλίδης ενώνουν τη φετινή σεζόν, για πρώτη φορά, τις φωνές και τις δυνάμεις τους,

και μας παρουσιάζουν ένα από τα πιο ανεβαστικά προγράμματα στην Αθήνα από την πίστα του Έμπατη North Live Stage. 

Το μοναδικό

πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών ολοκληρώνει η Σάσα Μπάστα, μια εκρηκτική παρουσία η οποία έχει μία μόνιμη παρουσία στην πίστα του Έμπατη North Live Stage τα τελευταία χρόνια. 

Οι τρεις καλλιτέχνες έκαναν την πρεμιέρα τους στο τέλος Σεπτεμβρίου, και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο κάνουν τον ρυθμό της διασκέδασης να χτυπάει δυνατά από τα βόρεια προάστια και τη Νέα Ερυθραία. 

Η Κατερίνα Αϊβαλιώτη, η Ελισάβετ Αθανασιάδου και η Κωνσταντίνα ανοίγουν τις βραδιές στο νυχτερινό κέντρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφήνοντας το δικό τους στίγμα

στη διασκέδαση της πόλης.

Ο Μάκης Δημάκης μετρά αρκετά χρόνια πορεία στην ελληνική δισκογραφία, καθώς ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Σαν Παιδί» είχε ήδη κυκλοφορήσει από το 2005. 

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούσε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε γίνει και ένα πολύ αγαπητό όνομα που άφηνε ανεξίτηλο το στίγμα του στη διασκέδαση της πόλης με τις εμφανίσεις του. Την τελευταία πενταετία, επιτέλους κατηφόρισε στην Αθήνα κάνοντας μία νέα αρχή στην καριέρα του. Η πίστα του Βοτανικού τον εμπιστεύτηκε και τον έβαλε στο τιμόνι του προγράμματός της. Φυσικά, η επιτυχία ήταν σχεδόν δεδομένη. Ο Μάκης Δημάκης έγινε το απόλυτο talk of the town τη χρονιά εκείνη, τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν έγιναν τα απόλυτα hits και γενικά η πορεία του έκτοτε είναι μόνο ανοδική. 

Οι επόμενες σεζόν τον βρήκαν και πάλι στον Βοτανικό, μέχρι την διακοπή τους λόγω της πανδημίας.

 Φέτος. τρία χρόνια αργότερα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει σε εμφανίσεις και ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμα μια σεζόν. Ύστερα από καιρό, φεύγει από τη σκηνή του Βοτανικού και το Έμπατη North Live Stage τον φιλοξενεί στην πίστα του για πρώτη φορά. Ο πρώτος καιρός εμφανίσεις αποδεικνύει την τεράστια χημεία κέντρου και καλλιτέχνη και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι απόλυτα ανεβαστικός για όποιον επιλέξει να διασκεδάσει εκεί. Δείτε (ΕΔΩ)

Παράλληλα, ο Πάνος Καλίδης είναι ένας καλλιτέχνης που το κοινό αγαπά επίσης πολύ και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Ο διασκεδαστής αυτός εδώ και πολλά χρόνια έχει μια σταθερή θέση στις πίστες της Αθήνας και έχει κάνει το πέρασμά του επιτυχώς σε πολλές από αυτές. Έχει 

συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και με οι επιτυχίες του πάντοτε γίνονται από τα μεγαλύτερα smash hits της σεζόν. Τώρα, συναντιέται για πρώτη φορά στην πίστα με το Μάκη Δημάκη και η συνύπαρξη αυτή έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις