στοιχειώδη για τη διαβίωση τους; Κάποιοι υπουργοί του «δίνουν και καταλαβαίνει».
Ο γνωστός υπουργός επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή αοιδός Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης και έκανε χωρίς υπερβολή, μεγάλη… «ζημιά».
Ο λουλουδοπόλεμος έδινε και έπαιρνε, ανάμεσα όμως στους «μαχητές» των πρώτων τραπεζιών, σύμφωνα με το petraskandalou.blogspot.gr ήταν και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια!
Τα σχόλια από τα γύρω τραπέζια δεν σταματούσαν, καθώς μόνο ως προκλητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά του «γλεντζέ» Μ. Βαρβιτσιώτη.
Ο υπουργός Ναυτιλίας μάλιστα συνοδευόταν από μια καλλίπυγο κυρία!
ΒΙΝΤΕΟ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ: Για να πληρώσεις τους φόρους πούλα το σπίτι σου!
Υ/Γ: XRHSTOS FRIK: ΒΑΡΒΙΤΣΙΟΤΗΣ: ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.... (ΦΟΡΟΙ = ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ) ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.... ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.... ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ... ΜΑΛΑΚΑ... ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ:
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
ΠΗΓΕΣ
http://eleftherologion.blogspot.gr/2013/12/photo_28.html#more
petraskandalou.blogspot.gr
e-reportaz.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου