Υλικά
1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. αλεύρι μαλακό
200 γρ. Quaker
150 γρ. καστανή ζάχαρη
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε σε μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υπόλοιπα υλικά και τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά η ζύμη μας.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και με ένα κουτάλι αφήνουμε κουταλιές από το μείγμα πάνω στο ταψί, σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους, γιατί απλώνουν.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 170οC για 12 λεπτά περίπου.
Θέλουμε να έχουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
"Οι απόψεις του
ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου