Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

EKTAKTO SMART Παγιδευμένο με εκρηκτικά το ΙΧ στην Αττική Οδό. Ένας νεκρός - ΤΩΡΑ

Νέα τροπή παίρνει το συμβάν με το αυτοκίνητο που πήρε φωτιά κοντά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, το ΙΧ ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά και υπάρχει ένας νεκρός.

Πληροφορίες του παρλαπίπα ΛΕΝΕ ΟΤΙ

AΛΒΑΝΟΣ ζωσμένος με εκρηκτικά μέσα στο αυτοκίνητο... ο Αλβανός είναι νεκρός!
συνοδηγός γυναίκα μεταφέρεται σε νοσοκομείο...
έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική.

............
Ένας νεκρός και μια σοβαρά τραυματισμένη είναι ο απολογισμός δυστυχήματος που έγινε στις 7.30 το πρωί στην Αττική Οδό στο ύψος του αεροδρομίου. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο, σημειώθηκε έκρηξη σε εν κινήσει όχημα τύπου smart στο ύψος της εξόδου 1 της Αττικής Οδού προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Η αστυνομία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η έκρηξη να έγινε από εκρηκτικά με τα οποία ίσως ήταν παγιδευμένο το αυτοκίνητο. Την περίπτωση δηλαδή κάποιοι να ήθελαν νεκρούς τους επιβάτες.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα, ένας Αλβανός άνδρας οδηγός ο οποίος ακρωτηριάστηκε και έπειτα από λίγο εξέπνευσε και μια γυναίκα η οποία έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Γεννηματά τραυματισμένη σοβαρά από εγκαύματα. 

Η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά κλήθηκε στο σημείο για τροχαίο δυστύχημα καθώς το ΙΧ έπεσε στη συνέχεια πάνω σε άλλα δύο οχήματα κατέληξε στο κράσπεδο χωρίς ευτυχώς επιπλέον τραυματισμούς. Η τρομοκρατική ενέργεια έχει αποκλειστεί ως σενάριο από τους αστυνομικούς.


Ωστόσο, στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και στελέχη της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστώσουν πού οφείλεται η έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις