Τα υπουργικά έδρανα τα οποία… τιμούσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ως άλλος… Μορφέας δέχτηκαν τελικά στην αγκάλη τους τον κ. Βούτση την ώρα που αγόρευε η συνάδελφός του από τους ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά με την οποία ο υπουργός συνεργάζεται και στο ίδιο υπουργείο.
Ίσως στα αυτιά του κ. Βούτση τα όσα έλεγε η κ. Κόλλια στην Ολομέλεια ηχούσαν ως ένα όμορφο και μελωδικό νανούρισμα και ο υπουργός δεν άντεξε.
Τι κι αν αναστάτωσε τους πάντες με τις προθέσεις του ότι θα φέρει τα πάνω – κάτω στον «Καλλικράτη».
Οι δήμαρχοι ψάχνουν να βρουν την άκρη όμως ο ίδιος ο υπουργός κάθε άλλο παρά σε εγρήγορση φαίνεται.
Κατάφερε όμως κάτι πολύ σημαντικό: Να μείνουν, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, στην ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Πάντως επιστημονικά χασμουρητό σημαίνει «βαθιά αναπνοή με ανοιχτό το στόμα και με παρατεταμένη και συνήθως θορυβώδη εισπνοή, χωρίς τη θέλησή μου, που προκύπτει ως νευροφυτικό αντανακλαστικό λόγω νύστας, ανίας, κούρασης κ.λπ.».
Όσο για τον ύπνο; «Φυσιολογική περιοδική κατάσταση νάρκης του οργανισμού και του νευρικού συστήματος, που χαρακτηρίζεται από ελάττωση της συνειδήσεως και της (εκούσιας) κινητικής δραστηριότητας, κατάργηση της εγρήγορσης, η οποία είναι αμέσως αντιστρεπτή καθώς και από μείωση της ικανότητας αντιδράσεως στα ερεθίσματα».
Δείτε το απίστευτο φωτογραφικό καρέ:
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου