Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Άφησε τα μπλόκα για να…. παντρευτεί

Ο δυναμικός αγροτοσυνδικαλιστής, Γιάννης Βάγκος έμεινε για λίγο μακριά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις προκειμένου να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.




Σε μόνιμο «μπλόκο» τέθηκε ο Γιάννης Βάγκος, ο αγαπημένος αγρότης από το μπλόκο του Κάστρου, αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,
Λένα Παρασκευά, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας
Ο Γιάννης Βάγκος,  που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στα μπλόκα, επισφράγισε την πολύχρονη σχέση τους, στη γραφική Αράχωβα.
Το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, τέλεσε τον πολιτικό του γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ μετά την γέννηση της κόρης τους, προγραμματίζουν τη βάφτιση και τον θρησκευτικό γάμο.
Τα καλύτερα ευχήθηκε στο ευτυχισμένο ζευγάρι και ο δήμαρχος Αντίκυρας Αράχωβας Διστόμου, Γιάννης Γεωργακός, που τους πάντρεψε στην γραφική αίθουσα του λαογραφικού μουσείου Αράχωβας.
Παρουσιάστρια - STAR  κεντρική Ελλάδα - Λένα Παρασκευά - αγρότης Γιάννης Βάγκος - γάμος
Η εγκυμοσύνη, κρατά τη Λένα Παρασκευά μακριά από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, στις οποίες θα επιστρέψει μετά το τέλος της άδειας τοκετού.
Παρουσιάστρια - STAR  κεντρική Ελλάδα - Λένα Παρασκευά - αγρότης Γιάννης Βάγκος - γάμος
Ο δυναμικός αγροτοσυνδικαλιστής, Γιάννης Βάγκος, συνεχίζει να αγωνίζεται στα μπλόκα!
Παρουσιάστρια - STAR  κεντρική Ελλάδα - Λένα Παρασκευά - αγρότης Γιάννης Βάγκος - γάμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις