Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Άρχισαν οι φωνές για έξοδο της Βουλγαρίας από το ΝΑΤΟ

Στην Βουλγαρία ο αρχηγός του κινήματος « Ατάκα», το οποίο ανεβαίνει διαρκώς, ζητά την «απομάκρυνση» της χώρας από το ΝΑΤΟ και στην προσκόλληση στην Ρωσία, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα (politobzor)

Ο ίδιος δήλωσε σήμερα ότι « Έχουμε αρχίσει τις προετοιμασίες για να ζητήσουμε να εξέλθουμε από το ΝΑΤΟ, αναζητώντας παράλληλα την στρατιωτική και την πολιτική ένωση με την Ρωσία».
Το βουλγαρικό κόμμα « Ατάκα» (Επίθεση) ξεκινά τις προετοιμασίες για να εξέλθει η Βουλγαρία από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τόνισε ο αρχηγός του κόμματος Βόλεν Σιντέροφ σε μια συνάντηση στο Εθνικό ίδρυμα Πολιτισμού πριν από την παραδοσιακή τελετή του κόμματος προς τιμήν της εθνικής εορτής της Ημέρας της Απελευθέρωσης, αναφέρει το Channel 3.
Ο Σιντέροφ τόνισε ότι οι επιτροπές, θα επιταχύνουν την εν λόγω διαδικασία, για αυτό θα συσταθούν για το σκοπό αυτό σε όλη τη χώρα. Σε αντίθετη περίπτωση, η χώρα θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο στρατόπεδο προσφύγων, προειδοποίησε.
«Αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για έξοδο από το ΝΑΤΟ και την αναζήτηση στρατιωτικής και πολιτικής συμμαχίας με τη Ρωσία, η οποία μπορεί να μας σώσει από το φοβερό κύμα των μεταναστών», δήλωσε ο Σιντέροφ.
Υπενθύμισε επίσης ότι η Βουλγαρία έγινε μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ χωρίς την σύμφωνα γνώμη του βουλγαρικού λαού.
«Σήμερα δεν έχουμε στρατό, ξένα πολεμικά αεροσκάφη διαφυλάττουν τον βουλγαρικό εναέριο χώρο , το οποίο σημαίνει ότι το κράτος μας δεν «υφίσταται» ως ανεξάρτητη οντότητα », δήλωσε ο Σιντέροφ, προσθέτοντας ότι ελπίζει για μια αναβίωση μιας νέας πατριωτικής πολιτικής ελίτ.
Οι υποστηρικτές του κόμματος του ξέσχισαν την σημαία της ΕΕ και την ποδοπάτησαν φωνάζοντας «Κάτω η ευρωπαϊκή Ένωση! Και «κάτω το ΝΑΤΟ».
Όπως φαίνεται μάλλον η σπίθα άναψε!
prison20687
prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις